Меню

Избрани новини

Клюкарник

Преди да разбие чаша в лицето на Джордан мъжът на Джина Стоева се заяждал вулгарно с Галена

Звездата на Пайнер била унизена публично от Григор - Люляка

Мъжът на Джина Стоева Григор, по прякор Люляка, се е заяждал и с колежката на жена си Галена, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник присъствал на скандала на 28 декември м.г..

Припомнете си, че побойникът с тежко пиянство опропасти с поведението си първия рожден ден на сина на Деси Слава и Благой Найденов - Борис, след като се появи пиян на детското парти в столичен ресторант.

Вече се разчу, че в прилив на злоба Люляка обиждал Джордан с изрази като „Ти си дъното”, „Тъпо педерастче”, „педераст мръсен“, „джендър“ и други все на сексуална ориентация нападки.

В крайна сметка агресията му ескалира и той разбил чаша в лицето на чалга певеца Джордан.

Присъствали на партито разказват, че пияницата се опитал да си вземе и от алкохола на събитието за в къщи. Джина Стоева също е присъствала в компанията на дъщеря си Ивая и баща ѝ, чието име тя упорито пазеше от медиите.

Скандалният инцидент остана в тайна от журналистите почти три месеца, а причините за това са много - самата Деси Слава не искала да се разчува, Джина пък се страхувала от уронването на престижа й, Джордан искал по бързо да забрави унижението и дори се отказал да съди Григор, който пък нямал никакво желание да влиза в публичното пространство.

Преди да вдигне мерника на нежния чалга принц обаче, Люляка се заяждал не с кой да е, а именно с известната колежка на жена си Галена.

Скандалджията нагло се присламчил към звездната компания и започнал да се закача вулгарно с чалга звездата с изрази и думи, които ще ви спестим, но ще добавим, че казаното от Григор изчервило всички на масата и силно притеснило поп фолк фурията.

Той имал наглостта да напомни за началото на кариерата, както и се опитал да постави под въпрос порядъчността на Галена

Затова и тя не се застояла много на събитието и скоро след обидното държание на Джининия мъж, побързала да стане и да си замине.

Галена очевидно е имала пресантиман накъде отиват нещата, но така или иначе била засегната и едва ли ще прости на колежката си за тормоза нанесен й от нейния мъж Григор.

Скоро след Галена, Емануела, която също уважила Деси и Благой, подбрала Джордан и го приканила да тръгнат. Точно тогава в лицето на чалгаджията се стоварила кристалната чаша.

Чухме как нещо издрънча силно, някой изпищя и в този момент разбрахме, че е Джордан, а от лицето му течеше кръв. След като го удари, мъжът на Джина побягна. Тя пък, вместо да провери как е колегата ѝ, напусна заведението с дъщеря си и хвана първото такси, което минаваше.”, описват случилото се свидетели, и добавят, че мъжете от компанията хукнали да догонят мъжкият образец на Валентин Кулагин. 

След екшъна Джина Стоева горещо молила Деси Слава да запази инцидента в тайна, но гневни свидетели на простотията се разприказвали за покъртителното поведение на мъжа ѝ. Джина звъняла и многократно на Джордан с извинителни тиради. Той приел покаянието й, защото разбрал, че наказанието ще е малко и не може да изкара пари от скандала. Въпреки че отначало бил амбициран да си отмъсти, потърпевшият така и неподал жалба в полицията срещу агресора, въпреки, че дори си извадил медицинско свидетелство за травмите.

Цяло чудо е, че след нарязването с кристалната чаша, не останали белези по лицето на Джордан. Докато зараснат раните му, той постоянно се суетял и притеснявал, че може да се сдобие с вечен спомен от случката. И слагал тежък макиаж, шапка и очила на участията си.

Жалба към нехранимайкото не подали и мъжа на Деси Слава - Благой, както и сина й Майки. Те също станали жертва на пиянския резил на Григор, който ги напръскал със спрей за самозащита и то безпричинно.

Запознати със ситуацията твърдят, че Григор е мошеник на дребно, а смелостта му идвала само като се напие и то само пред по-слаби противници насреща си. В конкретния случай освен, че атакувал само беззащитна певица и нежния й колега, той се чувствал силен защото бил близък приятел на един от собствениците на ресторанта.

Случайно или не, Джина Стоева упорито крие самоличността на човека до себе си вече 4 години. Двамата се загаджиха през 2015 г., като преди две лета фолкаджийката го дари с дъщеричката Ивая.

Спретнатото фиаско било капката, от която чашата на търпението й преляла, защото нещата между двамата отдавна не вървели по мед и масло. Певицата заяви публично, че след мелето вече са разделени.

Григор - Люляка пък явно не си губи времето и вече има друга жена до себе си.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза