Меню

Избрани новини

Клюкарник

Колегиалност - Какво е това? Азис се присмя на Графа (видео)

Позабравеният чалга идол напомни за себе си по странен начин

 

Макар и отдавна светските таблоиди да не пишат нищо за самопровъзгласилия се за КРАЛ на попфолка у нас - Азис, не минава и ден без той да мисли как да се задържи в медийното пространство за да не бъде забравен.

 

Това всъщност е и най-големият му страх, а с този страх не се живее лесно и провокира агресия, коментира информатор от неговия кръг.

 

В пореден опит да се сдобие с поне малко внимание, ако не първа страница, той се присмя на Владимир Ампов - Графа чрез видео в социалните мрежи.

 

Във въпросния клип, Графа обяснява, че за него не е задължително една песен да бъде хит и да е слушана милиони пъти и, че хубавата музика не се измерва в гледания и споделяния.

 

На заден фон в същото време се чува ехидното кикотене на Азис, което кара потребителите да мислят, че има нещо да му каже, но не му стиска да го направи.

 

 

“Да се присмиваш на свой колега хич не е за хвалба”, Чалга-тупалките, които той направи през годините, като че ли са му придали чувството за безнаказаност и го карат да мисли, че друг като него няма и никога няма да има, но нека си припомни какво каза Адел!”, възмущават се представители от музикалните среди, пред репортер на LifeOnline.bg.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от lifeonline.bg (@lifeonline.bg)

 

Цитат: “Ти си хит,... само до следващата ти песен” Адел

 

Публикацията в личния профил на „принц Азис“ не намира симпатии и сред феновете му. Въпреки почти 200k последователите, които има, поста му получи само 290 реакции, 5 споделяния и 1 коментар.

 

Допълнение: Час след публикацията в LifeOnline.bg, която четете, Азис изтри своя пост, но в интернет нищо не изчезва, просто сменя мястото си... 

 

Певецът от лекия жанр, който смени няколко образа през годините - от пластмасов полюлей на главата до брада и космата гръд, спря да си прави експерименти с имиджа и остана без козове в ръкава.

 

Ето защо в последно време е решил изцяло да ангажира проектите си със социални теми.

 

След поредица от скандали, които спретна в публичното пространство покрай личния си живот, той привлече за приятели едни от най-големите имена на интелигенцията у нас, за да може да се чувства най-накрая комфортно в собствените си гащи и да притежава най-желаното от него, тяхната позитивна оценка.

 

Българинът обича да забравя, затова не можем да отминем един друг проблем, който държавата имаше с Азис.

 

През 2009 г. излезе информация, че от НАП са започнали проверка на музикални изпълнители, след която е било установено, че той дължи стотици хиляди левове неплатени данъци от хонорари.

 

Съставен му бе и ревизионен акт. По-късно от Агенцията съобщиха, че са успели да си вземат сумите. Малко по-късно се оказа, че той отново е задлъжнял на държавата с колосални суми.

 

Певецът подписал споразумение за разсрочено плащане, но тъй като не внасял редовно вноските, през 2017 г. един от апартаментите му и гараж бяха обявени на търг, а сметките му запорирани до издължаване пред хазната.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (3)

Karolina Херера ха ха не плаща данъци а се смее на графа, помиар
11.04.2022 11:48 / Отговор
Баталът Азис Една оттекваща като глас в пустиня кариера... купени ютюб гледания, навлечени дрехи- реплики, кражба на хитове от чужди артисти, фалш суета и неплатени данъци. Така звезда не се става василке
11.04.2022 16:47 / Отговор
Martina Kaloyanova - muci писна ми от този миндил
13.04.2022 12:03 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза