Меню

Избрани новини

Пикантерии

156 лева за секс с кукла

Секс кукли ще са новите компаньонки във Великобритания
Снимка: lumidolss

Предстои откриване на първия публичен дом с кукли във Великобритания

Секс фантазиите на британците скоро ще могат да бъдат задоволявани в първия публичен дом с кукли там. Испанската компания "Лумидолс", която откри първия такъв в Барселона, скоро ще обособи свой филиал и в Обединеното кралство. Това пише в. „Метро“, цитиран от БТА.

Все още се търси инвеститор за проекта, така че нетърпеливите ще трябва да почакат евентуално още няколко месеца. Във Великобритания е незаконно да притежаваш публичен дом, но никъде не се забранява бардак с кукли.
Фирмата, въвела атрактивната услуга, бе принудена да затвори оазиса на удоволствието в Барселона, след като местни проститутки се почувстваха заплашени да не вземат хляба от устата им и вдигнаха протести. Компанията не се отказа от бизнеса си и премести публичния дом на друго място, където възбудените плащат по 67 британски лири за 30 минути и 83 британски лири за час забавление.

Клиентите могат да избират облеклото на изкуствената труженичка, като всяка има неповторима идентичност и специални атрибути. Всички „госпожици“ се дезифенкцират със специални сапуни и е желателно да се обладават с презерватив.

На заформящото се граджданско движение срещу секс куклите, компанията отговори, че куклите могат да помогнат на много мачовци да подобрят половия си живот и да не се притесняват от провал. Надигащите глас против този тип забавление обаче държат на това, че куклите с реални размери карат мъжете да гледат на жениете като на стока. 

 

Джеръми МийксКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати