Меню

Избрани новини

Пикантерии

156 лева за секс с кукла

Секс кукли ще са новите компаньонки във Великобритания
Снимка: lumidolss

Предстои откриване на първия публичен дом с кукли във Великобритания

Секс фантазиите на британците скоро ще могат да бъдат задоволявани в първия публичен дом с кукли там. Испанската компания "Лумидолс", която откри първия такъв в Барселона, скоро ще обособи свой филиал и в Обединеното кралство. Това пише в. „Метро“, цитиран от БТА.

Все още се търси инвеститор за проекта, така че нетърпеливите ще трябва да почакат евентуално още няколко месеца. Във Великобритания е незаконно да притежаваш публичен дом, но никъде не се забранява бардак с кукли.
Фирмата, въвела атрактивната услуга, бе принудена да затвори оазиса на удоволствието в Барселона, след като местни проститутки се почувстваха заплашени да не вземат хляба от устата им и вдигнаха протести. Компанията не се отказа от бизнеса си и премести публичния дом на друго място, където възбудените плащат по 67 британски лири за 30 минути и 83 британски лири за час забавление.

Клиентите могат да избират облеклото на изкуствената труженичка, като всяка има неповторима идентичност и специални атрибути. Всички „госпожици“ се дезифенкцират със специални сапуни и е желателно да се обладават с презерватив.

На заформящото се граджданско движение срещу секс куклите, компанията отговори, че куклите могат да помогнат на много мачовци да подобрят половия си живот и да не се притесняват от провал. Надигащите глас против този тип забавление обаче държат на това, че куклите с реални размери карат мъжете да гледат на жениете като на стока. 

 

Джеръми МийксКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати