Меню

Избрани новини

Пикантерии

Първият публичен дом със с*кс кукли заработи в Барселона (+18)

Засега бордеят разполага само с четири „работнички“

Вчера (27 февруари) в Барселона бе открит първият публичен дом в Европа със силиконови кукли вместо жени, съобщава The Local.

В бордея, наречен Lumidolls и разположен в центъра на града, един час в компанията на  някоя от куклите ще струва 80 евро. Всички те са изработени от термопластичен еластомер, но въпреки това собствениците обещават, че няма разлика в усещането между куклата и живата жена.

Като основно предимство на мястото пред традиционните вертепи собствениците на "Lumidolls", сочат пълната свобода на действие на клиентите: тя може да въплъти всяка фантазия, без да губи чувство за дълбочина. 

Засега заведението има само четири "работнички", едната от тях е момиче от японско аниме, а останалата част са дарени с европейски, азиатски и африкански външен вид.

За посетителите е подготвена специална стая с приглушена светлина. След посещение всяка кукла старателно се дезинфекцира за следващия клиент. Компанията обещава пълна анонимност и комфорт.

Секс кукли, изработени от термопластичен еластомер постепенно набира популярност по целия свят, въпреки високата цена. Най-ниска степен PU жена от такъв материал струва около 250-300 евро.

Проституцията не е незаконна в Испания, но въпреки това на секс работничките се налагат санкции за неспазване на установените правила, например работа в близост до училища.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати