Меню

Избрани новини

Фен зона

100 Кила раздал ключове от дома си на своите приятели

Атрактивният рапър от Варна поддържа приятелства още от детството си и е изключително благодарен на "старите си авери", че го подкрепят и до днес

Винаги изнедващият рап изпълнител 100 Кила, отново впечатлява със своите приумици.

След като претърпя няколко матеморфози през годините - визуални и на ментално ниво, днес той е щастлив и сравнително спокоен, доколкото позволява натюрелът му.

Преминал през употребата на забранени вещества и литри алкохол, в наши дни 100 Кила е вегатарианец с елементи на веганство, с постоянна приятелка до себе си, в която е влюбен и с изключително успешна музикална кариера.

100 Кила отслабна драстично, откакто премина на страната на "зеленчукоядците" и освен това запретна ръкави да завърши средното си образование, което е зарязал в 8-ми клас навремето.

Сега той посещава вечерна гимназия, предстои му абитуриентска и взема изпитите си с 5-ци и 6-ци. Не му е далечна мисълта да завърши и висше.

За здравословния си режим на хранене Килата споделя, че 9 месеца в годината вегетарианства, а 3 месеца е на пълно веганство, не консумирайки яйца и млечни продукти.

След всички тези промени и метаморфози, варненецът е изключително благодарен на неколцина момчета, "братлета" както ги нарича той, израснали с него в морската столица от най-крехка детска възраст.

Понасяли в годините всичките му пикове и спадове, днес те на свой ред се радват на неговото пълно доверие и уважение и притежават ключове от дома му, където могат да влязат, когато поискат, без да го питат.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати