Меню

Разцъкай

Зомби апокалипсис, шокова терапия и обир за 70 милиарда долара: Най-добрите сериали за януари (видео)


Калейдоскоп

След успеха на „Хартиената къща“, услугата за стрийминг Netflix пуска още една екшън поредица за обир, този път базирана на истинските събития, случили се по време на опустошителния ураган Санди. Тогава група неизвестни крадци, възползвайки се от общата суматоха, откраднаха ценни книжа на стойност 70 милиарда долара. Основната особеност на "Калейдоскоп" е, че всички епизоди на шоуто могат да се гледат в произволен ред, без да се фокусира върху хронологията, зададена от стрийминга. Първият сезон ще се състои от осем епизода, а пилотният бе пуснат на 1 януари по Netflix. 2/11

Стрийминг платформите продължават с борбата за зрителското внимание

 

В първия месец на новата година сериалната индустрия, както и останалата част от света на развлеченията, изпада в традиционен зимен сън. Няма толкова много нови заглавия, но всяко едно струва теглото си в злато.

В допълнение към дългоочакваната филмова адаптация на култовата видео игра The Last Of Us, очакваме нова адаптация на мистичния роман на Ан Райс, спин-оф на Скуби-Ду и психотерапевтична комедия с Харисън Форд.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати