Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Защо да използваме промо кодове, когато пазаруваме обувки?

Покупката на обувки никога не е била по-лесна

 

Пазарувайки обувки от онлайн магазин не само, че ще се насладите на голямо разнообразие и марки на едно място, но и бихте могли да спестите много пари. Онлайн магазините за обувки освен традиционните сезонни намаления, предлагат периодично и такива дори на обувки от последните колекции. Съботно-неделни намаления и нощните разпродажби също са една от маркетинговите стратегии на някои онлайн магазини за обувки за привличане на клиенти. 

 

Спестете пари, като пазарувате обувки от онлайн магазин с промо код

 

Кодове за отстъпки за редовни клиенти и промо код при регистрация за получаване на бюлетин е друга стратегия, залегнала в практиката на онлайн пазара.През последните години клиентите се интересуват повече от персонализирани оферти, а не от общи промоции, достъпни за всеки. Това е страхотна тактика за насърчаване на лоялността на клиентите и подобряване на задържането на клиентите. Obuvki bg promo code предоставя персонален промо код на всеки клиент, който се регистрира, във формата на стартов паричен бонус, който може да се използва още при първата поръчка. 

 

 

Промо кодовете отдавна се използват като начин за стимулиране на продажбите и увеличаване на приходите, дотолкова, че се превърнаха в част от стратегията на всеки онлайн магазин. Рядко посетител завършва плащането, без да види полето с промоционалния код, и много от тях ще отговорят, като отворят отделен раздел, за да потърсят тази неуловима комбинация от букви и цифри, с надеждата, че магически ще отключи спестяванията. 

  

Интернет пространството е пълно с реклами за онлайн магазини за обувки и офертите и промоциите, които предлагат. Понякога те са на място на основните страници на онлайн магазините или в имейл маркетингови кампании, които осигуряват стимули за клиентите да направят покупка. Както споменахме, промоционалните кодове, могат да се появяват на много различни места. Например, в банери на горния и долния колонтитул или дори в страничните панели на сайта на онлайн магазина.

 

Отстъпки и за постоянни, и за нови клиенти

 

Промо кодовете по същество позволяват на клиента да получи артикула, който иска, на по-ниска цена, като по този начин подобрява цялостното им изживяване при пазаруване. Те работят много добре както с нови, така и с постоянни клиенти, защото могат да се използват по много различни начини.

Например, публични промо кодове могат да се използват за привличане на клиенти, което означава, че включва банери и наслагвания на място, за да привлече вниманието на потребителите. Някои онлайн магазини са включили в стратегията си за привличане на клиенти и промо кодове в имейли. 

 

Лоялните клиенти са злато и всеки търговец се старае да ги запази. 

През последното десетилетие промо кодовете се превърнаха в жизненоважен елемент от бита на хората.

 

За да могат търговците да извлекат максимума от промоционалните кодове, те трябва да бъдат както печеливши за тях, така и полезни за техните клиенти.

Въз основа на поведението и поведенческите модели на клиентите, търговците могат да използват промо кодове, за да повлияят на правилния клиент с точната отстъпка в точното време в рамките на тяхното индивидуално пазаруване.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати