Меню

Избрани новини

Фен зона

Ваня Червенкова – Ще се татуирам цялата, не ми пука от нищо!

Част от татусите на древната алтайска принцеса Окок ще бъдат по тялото на бизнес дамата

 

Ваня Червенкова изживяла много, много тежко смъртта на своето кученце Бижу, към което е била изключително привързана през целия му живот, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Домашния любимец започнал да линее докато Ваня за дълго отсъствала от дома. Докато била в Алтай преживяла тежки изпитания, животът й бил дори застрашен, разказа самата Червенкова без да уточнява подробности.

 

Когато все пак се прибрала жива и здрава у дома, Бижу вече не бил същия – „Сякаш беше преживял заедно с мен всичко, което ми се случи…“, разказа просълзената бизнес дама и добави, че е кремирала кученцето, което я напусна през януари, и носи урната с останките му със себе си когато пътува на далече.  

 

Муцунката на Бижу се облизва от гръдта на Ваня Червенкова

 

Освен това тя е татуирала сладката муцунка на рошавото пале до сърцето си и името му. Пред репортер на „На Кафе“, преживялата смъртоносен атентат Червенкова заяви, че ще татуира цялото си тяло, като процесът е започнал в първите дни на март. Татуистът й се казва Наката, и на него се пада честта да изрисува ръцете, краката и гърба на Ваня.

 

При престоя си в Алтай, Ваня е имала уникална възможност да види мумията на принцеса Окок (живяла 5 век .н.е.), открита в платото Окок, която също била цялата татуирана, като част от тях Ваня ще пренесе на тялото си.

 

 

Принцеса Окок от Алтай

 

"Няма да се обяснявам на публиката затова, че ще изглеждам по този начин, за това защо и как изглеждам. Изключително отдавна не се интересувам от мнението на хората, надживяла съм всичко. И добро и лошо.". заявява желязната лейди с червено червило.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати