Меню

Избрани новини

Фен зона

Трепери им под лъжичката! „Убийците“ на Фавиол Сефери се оплакаха: Мутри ни дебнат, страхуваме се да излезем!

Албанецът се закани, че ще ги съди

 

Фалшивата новина за смъртта на създателя на популярния парфюм „Инсомния“ Фавиол Сефери обиколи уеб пространството със светкавична скорост, но още по-бързо стана ясно, че недоволни от уволнението си служители на популярният влогър са изфабрикували грозната инсценировка.

 

Това едва не доведе до инфаркт баща му, а майка му е била приета в болница с хистеричен пристъп.

 

На уволнените работници обаче не им стигнало това, и те откраднали и уеб страниците на Фавиол в социалните мрежи.

 

Накратко след като научили лично от него, че той смята да се раздели с тях, зложелателите отрязали достъпа му до Фейсбук и Инстаграм профила му и публикували пост, от който става ясно, че Сефери вече не е сред живите. Шокът сред приятелите и роднините на албанеца е огромен.

 

Злоупотребата от страна на екипа, който е поддържал акаунтите му лъсва, а Сефери се закани, че ще ги съди за кражба на интелектуална собственост и пропусснати ползи, както и за морални щети.

 

Некоректни служители "умориха" шефа си Фавиол Сефери и отнеха достъпа му до социалните му мрежи

 

Осъзнали каква глупост са направили „убийците“ твърдят, че са се извинили и са поели отговорност за постъпката си, но това изглежда не е омилостивило отмъстителния бизнесмен.

 

"Пишем ви от безсилие. Това е ужасно от наша страна, но поехме отговорност и бяхме готови на всичко, за да се разберем по мирен начин. От тогава започна кошмарът за нас.

Никой от екипа ни не спи у дома си в момента. Всички се крием, защото някакви мутри на Фавиол обикалят около домовете ни. Когато му се обадим, той крещи и ни псува, дори ни заплашва.

Казахме му, че ще пуснем жалба в полицията, а той отвърна, че едва ли ще стигнем до там живи", жалват се злосторниците пред репортери - и добавят, че още на следващия ден били върнали достъпа до профила му и са казали, че не искат пари, защото много се срамуват от постъпката си, но въпреки това заплахите продължили.

 

Съдейки по първата им безобразна постъпка, и разпространената в профила на Сефери информация за смъртта му, е трудно да се повярва в истинността на твърденията на въпросните бивши работници.

 

Самият Фавиол Сефери пък, засега отказва да коментира случващото се.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати