Меню

Избрани новини

Клюкарник

Таен запис разкрива плановете на Мартин Макариев да напусне България с Луиза Григорова!

Актрисата смята, че тук има всичко

 

Мъжът на Луиза Григорова, Мартин Макариев, обмисля да напусне България със семейството си. Двамата често водят разговори, свързани с емиграция, а именно Мартин е този, който има силно желание да живеят в чужбина.

 

За да потърси съвет, Луиза записва тайно поредния техен дебат, свързан с бягство от родината, и го пусна в профила си без знанието на Мартин. От записа става ясно, че режисьорът се чувства напълно неудовлетворен от настоящата ситуация в културния сектор и непрекъснато се опитва да убеди Луиза да поемат към Терминал 2.

 

"Бачкаме денонощно, влагаме всичко, което имаме, и накрая нямаме нищо. Безсмислено е, казвам ти, качваме се на самолета. Ето снощи получихме поредното предложение - четвърто в рамките на две години, да заминем за Щатите! Какво да правим тука?!", гневи се Мартин.

 

 

Повод за поредната му обида е похвала, получена не от кого да е, а от филмовата компания на Стивън Спилбърг.

 

"Заснемаме филм, има 50-100 награди... на кой му пука, те дори не знаят, че ги има. Получавам поздравителен имейл от компанията на Спилбърг, след като са ни гледали на някакъв фестивал, казват ни евалата, но това си го казваме ние тук. Четем си имейла и се забавляваме и си ръкопляскаме. С каква цел?", ядосва се талантливият режисьор, който очевидно се чувства недооценен.

 

"Толкова много сме постигнали в България и дай сега да зарежем абсолютно всичко и да ходим някъде", опитва се Луиза да парира мъжа си, цитира актрисата столичен ежедневник. 

 

На въпрос какво точно е постигнала актрисата отговаря: "Най-малко това, че хората ни знаят и искат да ни гледат".

 "Какво като те знаят?! Кино се прави с пари. Дали държавата ще те подкрепи, дали меценатите, дали хората с много пари, това са хора, които разбират, оценяват и правят неща", контрира я Мартин.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза