Меню

Избрани новини

Звездите

След убийството Алек Болдуин се споразумя със семейството на застреляната операторка

Делото ще бъде прекратено срещу неизвестна сума обезщетение

 

Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на фирма "Rust" са постигнали споразумение с фамилията на операторката Халина Хъчинс, която бе застреляна на снимачната площадка в Ню Мексико миналата година, предаде "Ройтерс".

 

"Постигнахме споразумение, подлежащо на одобрение от съда, срещу продуцентите на "Rust", включително срещу Алек Болдуин и компания "Раст муви продакшънс" (Rust Movie Productions).

Като част от това споразумение, делото ще бъде прекратено", заявява съпругът на Халина Хъчинс - Матю Хъчинс, цитиран от "Дедлайн". 

 

През октомври м.г. по време на репетиция за сцена от уестърна актьорът Алек Болдуин, изпълняващ главната роля, случайно застреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, след като се оказа, че използваният от него реквизитен пистолет е зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

 

Съпругът на Халина Хъчинс и 9-годиншият им син заведоха дело. Фамилията настояваше, че е било налице "грубо" пренебрежение към оплакванията на екипа, свързани с безопасността и то директно е довело до смъртта на операторката.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза