Меню

Избрани новини

Клюкарник

Слави попиля Тото: Това твоето ми прилича на кръчма… (видео)

За да посрещнеш Слави в „студиото“ си – трябва да си подготвен

 

Най-успешният телевизионер и шоумен у нас Слави Трифонов е желан гост в медиите, защото рядко дава интервюта, но всеки, който го покани трябва да е подготвен, че няма да му е лесно.

 

Неочаквано може би и за самият водещ Тото, гостът му Слави Трифонов взе думата от самото начало и го разкости, без да му даде шанс да обясни.

 

„Първо, трябва да ти кажа, че „При Тото“ ми прилича на кръчма, това е като при „Веселото кебапче“.“.

 

 

„Без учтивости ако обичаш!“, сряза Тото Дългия при опита му да бъде любезен – „Първо да ти кажа, че не си обрал телефоните и звънят. При мен това беше невъзможно и глобата бе 100 евро. Сега кажи за какво си ме довел? Нямаш балет, нямаш бенд, брадясал си и какво пиеш?

 

Имаш рекламен договор, седиш срещу мен, къркаш си и дори не черпиш госта. Можеше и по-голям телевизор да вземеш.“, продължи анализа на ситуацията Трифонов.

 

След като приключи със забележките си към домакина, той най-сетне отговори на въпрос защо се е оттеглил от собственото си шоу като водещ.

„Трябваше да си почина, пък и се захванах с други проекти като политиката.“


Слави разказа в последствие и за отношенията в екипа си, за гостите, които посрещаха 19 години, работата, музиката, въобще всичко с което е бил свързан и продължава да бъде.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза