Меню

Избрани новини

Клюкарник

Симона Загорова затапи Кали и Тото заради майка си!

Двамата коментираха Глория и нейното творчество с негативно отношение

 

Симона Загорова дълго време стискаше зъби и мълчеше по въпроса с изказванията на Кали и Тото, че майка ѝ Глория няма хитове.

 

Но ето че дойде и нейният ред да изрази мнението си. Припомняме ви, че скандалът след подкаста се разрази доста бързо и включително Глория направи публичен коментар, но деликатно и с финес без да споменава имената им. Симона обаче беше далеч по-конкретна и дори призова Кали и Тото да замълчат, защото с подобни твърдения единствено се излагат.

 

Припомняме ви, че този епизод беше заснет преди поне година, а след това Кали поднесе извиненията си, но изглежда, че горчивият вкус все още не е отминал за Загорова. Тя бе гост в подкаста на Блиц, където беше засегната темата и ето какво сподели тя:

 

"Да бъдеш колегиален означава да не плюеш чуждия труд. Всеки изпълнител се старае, колкото може, с каквито пари разполага и преценява кога и каква песен да пусне, как да изглежда и т.н. Но пред фактите, че тази жена е легенда и е доказала, че от нея може да се взема пример. Била е на битки на сцената, където се е видяло кой какво може.


 

И в един момент да се обърнеш, на фона на 15 успешни албума, на осовоположника на този стил, от който всички други в момента изкарват пари, да кажеш, че няма хитове. Кали и Тото се изложиха много с това си изказване. Не случайно майка ми прави голям концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена.


Ако Тото и Кали направят 30 години на сцена и имат толкова много песни и албуми зад гърба си, тогава евентуално можеш да говориш за успехите или неуспехите на другите. Ако нямаш такива постижения, по-добре млъкни и недей да се излагаш по този начин", категорична е Симона.

 

Проверка на LifeOnline.bg показа, че билетите за концерта на Глория в Зала 1 на НДК са изчерпани.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза