Меню

Избрани новини

Ексклузивно

С рокля на роден дизайнер Гери Дончева беше ко-водеща на световния „Miss Global“ във Филипините (снимки и видео)

Повече от месец родената в Плевен Дончева помага в провеждането на конкурса

Пореден връх в кариерата си постигна родната красавица Гери Дончева, която освен като модел вече прослави страната ни и като перфектен организатор и водещ на световно ниво, научи репортер на LifeOnline.bg.

Нашенката, която преди четири години грабна титлата „Miss Global“ вече е част от екипа на организаторите на грандиозното събитие.

Вчера тя с радост съобщи и новината, че ще бъде и ко-водещ на финала на конкурса заедно със свой филипински колега водещ и модел.

„Този година титлата спечели представителката на Хонг Конг, а подгласнички са Канада, Узбекистан, Хаити и Америка.
Българката Елеонора Стоянова представи България на ниво и се класира в топ 20 като така “пребори” повече от половината участнички!“, писа Гери в своя Фейсбук профил.

На финала на Miss Global Гергана Дончева блестеше на огромната сцена построена специално за финала на конкурса с тежък вечерен тоалет на родния модист Христо Чучев.

Конкурсът „Miss Global“ е едно от най-грандиозните световни събития, което по традиция наложена през последните години се провежда в Югоизточна Азия. Продължава около месец, като 40-те участнички са ангажирани с множество публични прояви, балове и телевизионни изяви.

Освен акцента над красотата и ценностите на жената, събитието е ангажирано и с множество благотворителни каузи насочени основно към децата в неравностойно положение, както и към болните и пострадали от бедствия.

След като грабна короната на престижното събитие през 2015 година, Гери се завърна за да коронова Miss Global 2017 Барбара Виторели. Красивата бразилка посети и България миналата есен. Тази година двете бяха неизменна част от събитието.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати