Меню

Избрани новини

Ексклузивно

С рокля на роден дизайнер Гери Дончева беше ко-водеща на световния „Miss Global“ във Филипините (снимки и видео)

Повече от месец родената в Плевен Дончева помага в провеждането на конкурса

Пореден връх в кариерата си постигна родната красавица Гери Дончева, която освен като модел вече прослави страната ни и като перфектен организатор и водещ на световно ниво, научи репортер на LifeOnline.bg.

Нашенката, която преди четири години грабна титлата „Miss Global“ вече е част от екипа на организаторите на грандиозното събитие.

Вчера тя с радост съобщи и новината, че ще бъде и ко-водещ на финала на конкурса заедно със свой филипински колега водещ и модел.

„Този година титлата спечели представителката на Хонг Конг, а подгласнички са Канада, Узбекистан, Хаити и Америка.
Българката Елеонора Стоянова представи България на ниво и се класира в топ 20 като така “пребори” повече от половината участнички!“, писа Гери в своя Фейсбук профил.

На финала на Miss Global Гергана Дончева блестеше на огромната сцена построена специално за финала на конкурса с тежък вечерен тоалет на родния модист Христо Чучев.

Конкурсът „Miss Global“ е едно от най-грандиозните световни събития, което по традиция наложена през последните години се провежда в Югоизточна Азия. Продължава около месец, като 40-те участнички са ангажирани с множество публични прояви, балове и телевизионни изяви.

Освен акцента над красотата и ценностите на жената, събитието е ангажирано и с множество благотворителни каузи насочени основно към децата в неравностойно положение, както и към болните и пострадали от бедствия.

След като грабна короната на престижното събитие през 2015 година, Гери се завърна за да коронова Miss Global 2017 Барбара Виторели. Красивата бразилка посети и България миналата есен. Тази година двете бяха неизменна част от събитието.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати