Меню

Избрани новини

Звездите

Рики Мартин го плющи здрав дъжд в Мексико

Голямата латино звезда е в Юкатан, за специална среща на върха, но в миговете на релакс, не му върви с прогнозата за времето

Мега латино звездата Рики Мартин е в Юкатан, Мексико за 17-та Световна среща на върха на Нобеловите лауреати за мир.

Пуерториканският певец и актьор, носител на Грами, участва в конференцията със своя специална реч посветена на опазването на мира по света.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ricky (@ricky_martin) наСеп 23, 2019 в 10:53 PDT

В свободните си мигове Кралят на латино попа се наслаждава на всики красоти и богато културно наследство, което предлага земята на маите.

В свое откровение в Инстаграм, Мартин е написал: "В културата на маите водата е призната като жива система, което означава живот. В техните церемонии водата винаги присъства като сила и затова се стреми да съпостави човешкото съзнание с водното съзнание на Създателката- Вселена. Водата не се свежда до съединението на водорода и кислорода, тя е тясно свързана с живота на растенията и другите земни явления. Водата говори; тя се движи; тя се гали; На водата се предават радости и скърби. Всички знаят, че водата мисли, чувства, разсъждава, плаче и тъгува. ”Вечно благодарен съм за това, как моето юкатанско семейство ме кара да се чувствам всеки път, когато идвам в тяхната земя. Истинска магия!".

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати