Меню

Избрани новини

Клюкарник

Помните ли кокаиновата Роси? Ето как изглежда миската днес (снимки)

Приживе тя бе неотлъчно до Ангел Свинаря на неговите прочути купони

 

Изминаха 20 години, откакто една от най-одумваните, но и магнетични българки, бе коронясана за „Мис България“. Днес 37-годишната Роси Иванова продължава да се изявява като модел, макар отдавна да отсъства от светските хроники и папарашкия обектив.

И ако очаквате след 20 години русенката да изглежда коренно различно или да е поредната жертва на пластичната хирургия – ще се изненадате приятно! За 20 години Роси Иванова не е „мръднала“!

Роси Иванова не е "мръднала"

Мис България 2005 няма нито една бръчка на лицето или друг признак на времето по лицето си. Тя няма и видими естетични интервенции като филъри с хиалурон или ботокс. Дори може да ви се стори, че моделката сякаш още повече се е разхубавила.

Според някои нейни почитатели тя може да бъде наречена българската Анджелина Джоли заради убийствената прилика със световноизвестната актриса.

Дали се дължи на ген или друго, не е ясно, но Роси определено е една от малкото известни българки, които на 38 години са запазили естествената си хубост.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (1)

Кукла Иванова заедно със Калканджиева, са най-красивите носителки на тая корона. Дали има бръчки или не неможе със сигурност да се каже, защото снимките й минават през филтъра и то сериозно. Пък и не е на 19 години нормално е. Както казва Камелия не съм параноичка, не съм обсебена като видя една бръчка и да бягам при доктора. Вероятно и Иванова е от тези жени. А що се отнася до наркотиците, личен избор е! Да си прави каквото иска жената.
21.06.2024 15:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза