Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Паричен заем за закупуване на парцел за отдих

 

   Поради пандемията търсим не само парцели за изграждане на собствена къща, но и хижи се оказаха парцели за отдих, които ни позволяват да избягаме от центъра на града и да си починем в непосредствена близост до природата. Сега вашето собствено парче трева, където можете да барбекю, да поставите басейн и да се слънчеви бани, си струва теглото в злато. В края на краищата никога няма да имате нужда от тест за COVID-19, за да влезете там. Проверете колко струват такива площи и изгодно ли е да вземете паричен заем за закупуване на парцел.

  Затворени в страната, оценихме предимствата на местния отдих. Много от нас са разменили шезлонг на плажа за одеяло на тревата и плуване в морето до градинския басейн. Това потвърждава интереса на потребителите, изразен в броя търсения на конкретни фрази в търсачката на Google.

Собствен рекреационен парцел - защо си заслужава?

  Собственият парцел земя е независимостта, която толкова ни липсва по време на пандемия. Не е необходимо да бъдете ваксинирани за COVID-19 или да представите отрицателен резултат от теста, за да го въведете. През последните години парцелът за отдих е в миналото, но особено през последния летен сезон много млади хора наистина искаха да го купят. Цените са се повишили и наличността на парцели е спаднала значително.

  Парцелът за отдих е чудесно решение за хората, живеещи в жилищни блокове. Те често се намират в границите на града или в непосредствена близост, но далеч от суматохата на града. Десетина минути с кола в повечето случаи ще ви позволят да се придвижите до лоното на природата от вашия тесен апартамент. Така че не е нужно да имате собствена къща с градина, за да можете да се насладите на възможността да направите барбекю, да поставите детска площадка за деца, да се отпуснете в хамак, да плувате в басейна или да отглеждате собствени зеленчуци и плодове.

  Ако времето е добро, вашият собствен парцел е идеалното място за почивка и организиране на събитие със семейството или приятелите. Струва си да се помни, че на парцела за отдих, можете дори да поставите целогодишна къща, в която можете да живеете дълго време.

Източник: http://creditolandia.net/

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза