Меню

Избрани новини

Пикантерии

Панически ревнива - новата на Рачков живее в страх да не го загуби – следва го неотлъчно!

Блондинката Анита в паника да не й го откраднат напористи фенки

 

Бъдещата потенциална булка на Димитър Рачков (48) се оказа яростно ревнива. Моделката Анита Димитрова се страхува водещият да не залитне по друга знойна бръмчалка.

 

Секси блондинката и комикът са заедно по-малко от година, но въпреки всички обяснения в любов и предложения за брак Ани си имала едно наум.

 

 

Тъй като е поредната в кревата на звездата, тя била наясно, че както и преди много други бамбини са готови да са на нейното място. Анита следяла внимателно за многобройните жени, които мечтаят да се намърдат в леглото на Митко и вероятно да я изместят от сърцето му.

 

Новата любима била готова на всичко да опази щастието си и затова се опитвала да отблъсне по всякакъв начин напористите ухажорки. Мацката е хлътнала до уши по известния си приятел и не иска по никакъв начин да го загуби, затова решава да е неотлъчно до любимия си.

 

Половинката на Рачков го следва навсякъде, пише столичен всекидневник. Като истинска майка орлица тя бди над възлюбения си, дори когато комикът представя своя спектакъл „Забраненото шоу“ из страната.

 

 

На всяко представление на комикът тя е на първия ред и както лъвица пази малките си, тя следи отблизо дали някоя конкурентка няма да се нахвърли на любимия й. Въпреки всекидневните пътувания и подготовка за шоуто Анита много държи да е плътно до комика.

 

В началото Рачков се дърпал, но дългокраката хубавица била настоятелна и накрая той приема тя да бъде част от антуража му. Рачков вече е запознал най-важните хора в живота си с новата си избраница.

 

Представил е бъдещата булка дори на детето си Митко-младши от когото тя е само 7 години по-голяма - той е на 14, а тя на 21, както и на всички от екипа с който работи.

 

Близки на Анита твърдят, че тя не е заради парите с актьора тъй като семейството й било достатъчно заможно.

 

Истината била, че блондинката винаги е мечтала да бъде известна и да стане тв водеща, затова се стремяла да се задържи под крилото на Рачков, който виждала като трамплин към известността и тв кариерата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати