Меню

Избрани новини

Клюкарник

О, Ужас! Щерката на Аня Пенчева се завръща на екран! Пращат Поли Гергушева в трета глуха! (снимка)

Пипи Дикова беше доскоро в майчинство

Петя Дикова се подготвя за завръщане в ефира, а новината притесни сериозно феновете на Поли Гергушева, която перфектно се справяше със задачата да води съботното предаване на bTV COOLT и дори вдигна рейтина на шото до непознати висини.

Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева излезе в майчинство в началото на годината и стана майка през април, но не смята да се застоява много покрай пелените и вече е готова да блесне на екран. Освен това, тя се притеснявала, че дългото й отсъствие може да разклати позициите й в частния канал и да я изпрати в забвение.

Затова Петя побърза да сподели кадър от гримьорната на bTV, където се подготвяше заедно с колеги за мащабната кампания по почистване на страната.

Облечена в прилепнал клин, тениска и анорак Дикова демонстрира и възстановени форми на тялото след претърпяната деформация в следствие на бременността.

 По коридорите на първата частна медия у нас се шушука, че откакто Пипи не е в ефир, рейтингът на предобедното шоу е скочил, и сега шефовете се притеснявали от спад на зрители, които не можели да изтърпяват „чуруликането“ на вечно превъзбудената Пипилота.

Баща на бебето на Дикова е приятелят й Илиян Любомиров, който се подвизава като коментатор в "На Кафе" с Гала в конкурентната на bTV NOVA.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати