Меню

Избрани новини

Фен зона

Най-обсъжданата "Мис Варна" стана "Мис България"

Звездата на Елизабет Кравец изгря през август на пищен конкурс в морската столица

 

18-годишната варненка Елизабет Кравец, чиято корона от „Мис Варна“ породи сериозна полемика, очаквано се окичи с титлата на най-красива българка "Мис България".

 

След победата на конкурса организиран от Vip Fashion Group със собственик Мира Матеева в социалните мрежи се появиха коментари, че титлата не е връчена на варненка, а не украинка.

 

 

Тогава шефката на конкурса разясни на заблудените, че красавицата отговаря на всички изисквания - живее у нас от 10 години, майка й е българка, а баща й е наполовина евреин, наполовина украинец.

 

Новата Мис България е състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света, родена е в Израел.

 

Тя не е първата варненка, която след местния конкурс в морската столица печели и националния шампионат по красота. През 2016 Габриела Кирова също се изкачи на мястото на победител в конкурса „Мис България“. Най-известната "Мис Варна", която стана и "Мис България" през 2001 година е Ивайла Бакалова.

 

 

 

Елизабет Кравец ще бъде абитуриентка догодина и вече е избрала роклята си за бала. Подгласнички й станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен" на 17 г. и "Мис Чирпан" - Наталия Вончева на 22 г.

 

Победителката от конкурса получава задачата да представи България на "Мис Планет". Тази година 20 претендентки се бориха за короната. Най-възрастна от тях беше представителката от Бургас Зорница Петкова - на 24 години. Най-младите участнички пък бяха все още ученички - на 17 години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати