Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Избраха финалистките за „Мис Варна“ 2020

20 претендентки се впускат в надпреварата за престижната титла

 

Огромен интерес предизвика кастинга за Мис Варна 2020, сред желаещите да се включат в един от най – престижните конкурси за красота в България.

До участие обаче бяха допуснати само 20 варненки, които бяха селектирани от над 50 кандидатки за участие в конкурса.

 

Кастинга се проведе във Варна Мол, а в комисията за подбор на участничките бяха Мира Матеева – собственик на модна агенция VIP Fashion Group, Габриела Кирова – Мис България 2016, Михаела Йорданова – Мис Варна 2018 и Моника Драгнева – Мис Варна 2017, които имаха нелеката задача да оценят кандидатките по техните комплексни качества – визия, харизма, интелект и творчески потенциал.

 

Селекцията тази година включва много нови и непознати на варненската аудитория лица, за които стъпването на голяма сцена ще бъде дебют.

Традиция е спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината.


 

 

Организатор и продуцент на МИС ВАРНА е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип подготвя  грандиозен спектакъл по повод - 15 – години от създаването на агенцията, както и провеждането на конкурса Мис Варна през далечната 2005г.

 

Честването на годишнината ще се проведе в две поредни вечери – 26 и 27 август в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и красотата ще станат свидетели на поредица от модни дефилета с участието на най – добрите модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на  новата Мис Варна 2020 ще се проведе във втората, заключителна вечер.

 

LifeOnline.bg е основен медиен партньор на събитието!

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати