Меню

Избрани новини

Фен зона

Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - церемонията за избора на Мис Варна 2023

В интернет тече гласуване за избор на лбимка на потребителите

 

Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод осемнадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, подготвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

 

Церемонията тази година ще се проведе с финансовата подкрепа на Фонд Култура към Обищана Варна на 24 август в лятната градина на комплекс Морско казино от 21.00 часа, където ще бъде избрана Мис Варна 2023, сред двадесет и две варненски красавици.  По традиция, победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на септември месец.

 

В ролята на водещи ще влязат световноизвестния оперен бас Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, които ще зарадват присъстващите с изпълнения на популярни оперни арии.

 

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за конкурса са създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Таня Манова – Bridal House Holiday /ІІІ тур/. Във вторият решаващ тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а аксесоарите към тях са изработени от EVI’s Wonderland. Oбувките за трите тура се правят по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

 

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една  нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори от балет Арт Денс и  двадесет и дветте претендентки за титлата МИС ВАРНА 2022 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само  на Нейно Величество  - Красотата!

 

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ коафьорите от Christian of Roma, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

 


Освен титлата МИС ВАРНА 2023 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2023. Гласуването за нея стартира на 15.08 на сайта -  www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

 

Мис Варна 2023 се осъществява с финансовата подкрепа на FERTIX, Dr. Di Clinic, DIKA, Fitness Line, DENTAPRIME, HUGASIAN Diamonds & Jewellery, IS Auto, Corset, ProDerma, Shiho, Christian of Roma, Skin Solution, Canella Salon, I-Pro EMS Zone, Vi Nogtiki, Reaction и медийното партньорство на Code Fashion TV и много други.


По време на събитието ще бъде проведена благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени на кампанията “Аз Вярвам и Помагам”. Каузата им за 2023г. е да бъде събрана сумата от 500 000лв.,с която да бъдат закупени:

- Първият за България Мобилен пункт за кръводаряване, който ще бъде дарен в Районен Център по трансфузионна Хематология град Варна

 

- Нови животоспасяващи медицински апаратури и оборудване за нуждите на Детска хирургия в МБАЛ СВ.АННА-ВАРНА

 

- Неонатална линейка за бебета за нуждите на СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна"

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Етикети Мис Варна

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза