Меню

Разцъкай

Кандидатките за „Мис Варна“ заснеха гореща фотосесия (снимки)


Конкурсът ще се състои на 26 август в к-с "Морско казино"

 

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2021 вече започна.

 

20– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях  е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. 

 

И тази година хубавиците са подложени на ежедневни изтощителни  репетиции и фитнес тренировки, под ръководството на  професионалните инструктори на Gym Palace. А за свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен център Skin Solution и козметичен център Biologique Recherchе.

 

Снимачния процес по атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Delta Planet Mall, предизвика истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях.

 

 

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

 

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

 

От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2021 на сайта, където всеки може да избере своята фаворитка.

 

LifeOnline.bg е медиен партньор на събитието!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати