Меню

Избрани новини

Звездите

Михаел Шумахер е в съзнание

Сензацията на Формула 1 от 6 години беше в изкуствена кома и не се знаеха подробности за състоянието му

Един от най-великите пилоти от Формула 1 Михаел Шумахер е в съзнание, е издала медицинска сестра от клиниката в Париж, където от няколко дни той е на специализирано лечение със стволови клетки, според френско издание.

50-годишният вече пилот пострада на ски писта в Мерибел, Франция през 2013-та година, само няколко месеца след като се отказа официално от активната си кариера.

Той беше на зимна почивка със семейството си, когато падна коварно със ските на пистата и си нарани фатално главата.

Шампионът от Формула 1 претърпява мозъчна операция в клиника в Гренобъл, Франция, и след това беше поставен в медицинска индуцирана кома. 

Семейството му много дълбоко и непоколебимо крие истината за състоянието му вече 6 години.

Освен най-близкото му обкръжение никой не знае нищо за реалното му състояние. 

Бившият шеф на Михаел Шумахер от периода му в Мерцедес – Ник Фрай, заяви, че семейството на легендата от Формула 1 не бива така ревниво да крие състоянието на 7-кратния световен шампион.

"Мисля че информацията за това как е той, без значение дали новините са добри или не – а те най-вероятно са лоши – е важно, за да могат хората да му съчувстват.

Има милиони хора по света, които изпитват неподправена привързаност към Михаел и не говоря просто за Германия или феновете на Мерцедес Бенц."

"Заради това, което той постигна, хората биха искали да знаят за неговото състояние. Те са любознателни по природа и ще му съчувстват съвсем искрено.", коментира Ник Фрай.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати