Меню

Избрани новини

Пикантерии

Лорда излезе от ареста и призна: Такова благородство не бях срещал! (видео)

Евгени Минчев беше арестуван в събота след скандал на улицата

 

Светския пиар, който попадна в криминалните хроники заради хулиганско поведение към младежи на улицата и след това към пристигналите впоследствие полицаи, направи първи коментар.

 

Лордът написа в своя Фейсбук профил:

 

"Арест и след ареста... "приятели"... Схванах нещата, благодаря. Лорд Евгени Минчев 35 години съм Пи ар и 60 години човек, а не схващах основни неща. А именно, че ако няма сензация, ти не представляваш нищо. Няма публикации, че си добър поет, певец, професионалист, благотворител, човек, мъдрец, водещ, организатор на големи събития... Трябва си арест и толкоз. Какво тук значи някаква си личност. Без арест не си интересен, непотребна "отломка нищожна" си от винаги храбър народ, мъченик.

 

Трябва си "арест", за да те потърсят от 7 телевизии, 9 вестника и 23 сайта. Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворитеността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, все искат да помогнат а май повече искат да чуят от първа ръка как съм изкарал в ареста, унизен ли съм, съсипан ли съм. Такова благородство не бях срещал. За да преброиш приятелите си трябва арест. За радост- не сърдечен.

 

Арестувам "приятелите" си, медиите, минувачите, арестувам мнението си за тях. И когато бъда "освободен", то ще бъда освободен най-вече от тях. От приятелите, от медиите, от минувачите, от повърхностното", написа обвинения в хулигантство светски лъв.

 

 

В неделя стана ясно, че късно предишния ден полицейски патрул се отзовава на сигнал за скандал между мъж и група младежи. Пристигайки на място, униформените са установили присъствието само на Минчев.

 

По данни на МВР той се е държал арогантно с полицаите и заради това е бил задържан.

 

От бул. "Раковски" патрулката го е откарала в Първо РПУ. Прекарал е нощта в килията, а после бил отведен в Софийския районен съд, където да се гледа дело срещу него по указа за борба с дребното хулиганство.

 

То обаче е било отложено за 13 юли, когато ще се разпитват свидетели.

 

Това не е първи подобен сблъсък за бившия ватман с органите на реда. Минчев си имаше проблеми с органите на реда преди 20 години във Варна.

 

През 2004 г., порядъчно подпийналият светският хроникьор се озова в в градското изтрезвително, след като реши да си направи снимка за спомен на крайбрежната алея в морската столица, качен върху полицейски автомобил. 

 

Тогава той беше наказа с полагане на обществено полезен труд и 15 дни почистваше и боядисваше в мястото за детоксикация в близост до варненския затвор.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза