Меню

Избрани новини

Музика

Лияна пусна тежка музикална изповед за любовта си към престъпния бос Махмуд (видео)

Връзката на певицата се оказва невъзможна след екстрадирането на обвинения в наркотрафик кюрд

На 7-ми май Лияна представи клипа към новата си песен - "Любов". Както и в сюжета на видеото, и в реалния си живот бившата атлетка няма късмет в любовта. Наскоро се раздели с бизнесмена Цветан Петков, а не е тайна, че най-драматичната й история е с кюрда Махмуд Йозджан. 

С него поддържат прилични отношения и споделят грижите за дъщеря им Дениз, която вече е тийнейджърка.

"Аз знам, че той има право да изпитва гняв към мен. Може би заради детето направи толкова много компромиси, но има и нещо, което до ден днешен помни. Казвал ми е, че никога няма да забрави в най-трудния момент в живота му какво му дадох. Дадох му вярност, почтеност, дете, надежда. Доста пъти сме си говорили, че дори жените в техния край може би не биха постъпили по този начин. Аз тогава бях в разцвета на кариерата си, а реших да оставя всичко, да забравя за всичко, за да дам смисъл на този човек да продължи да се бори. И вярвах, че един ден той ще се пребори и ще бъдем тримата, а ще станем и четирима, петима… Обстоятелствата не позволиха това да се случи”, цитират Лияна колегите от ПИК.

Тя признава, че й било невъзможно да заживее в Турция. Там певицата изпаднала в депресия, която била живото застрашаваща. В резултат перманентно вдигала температура и отслабвала. Минала през какви ли не изследвания, никой не можел да каже каква е причината.

"А всъщност аз тъгувах", споделя Лияна и допълва, че всяка вечер заспивала с мисълта за улицата, на която израснала с братовчед си Константин. Затова, когато се завърнала с дъщеря си в България, си купила апартамент на същата улица, точно до фамилната кооперация, в която живеели с Коцето като деца. 

"Може би това е част от причината ние с Махмуд да не успеем да заживеем заедно. А той нямаше начин да дойде в България", твърди певицата. По думите й Йозджан правил грешки към нея, но ги осъзнавал. Осъденият за наркотрафик кюрд губел контрол над нервите си в нейно присъствие.

Не й причинявал физическа болка, но я нагрубявал и обиждал. В същото време обаче не преставал да я обича… След раздялата им певицата направи опит да намери нова любов, но нямаше дълготрайни връзки. И причината за това не е, че Йозджан се е намесвал и заплашвал нея й любовниците й, каквито слухове се носеха. Не, просто Лияна правела паралел между новите си мъже и кюрда, разказа преди време в телевизионно интервю фолк певицата.

"Колкото и черен да е Махмуд за мнозина, той е по-светъл образ от всеки, с когото съм била", казвала си тя.

Песента е #33 в напиращи популярност в YouTube и има 577 хиляди преглеждания за две седмици.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати