Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Колко вида виртуални залози предлага Уинбет България?

 

Виртуалните спортове стават все по-атрактивни за феновете дори и сега, при активния спортен сезон. Не е трудно да открием, че брандове като Win Bet bg разполагат с много сериозно портфолио и позволяват на всеки почитател не само да прави прогнози, но и да гледа безплатно срещите.

Какво обаче са виртуалните спортове? В случай, че никога не сте обръщали внимание на тази секция, нека обясним в няколко реда. Това са компютърни симулации на реални спортни дисциплини, може да откриете футбол, тенис, конни надбягвания и гонки с хрътки и още много други. Противно на твърдението, че стремежът е насочен към изместването на фокуса, истината е, че това е просто още една добра опция за спортните фенове.

Крайният резултат винаги се решава от компютър, като за целта се използва изкуствен интелект и генератор на случайни числа. По този начин всяка среща крие обрати и поддържа особена доза реализъм. Какво имаме предвид? Да си представим, че на терена излизат два отбора или два атлета, които да премерят сили. Тук трябва да уточним, че почти всяка една дисциплина се стреми да лицензира различни отбори и атлети, но има и вратичка, която позволява да се промени леко името, за да няма проблеми с авторското право.

Да си представим, че на терена излизат отбори като Манчестър Юнайтед и Фулъм. Юнайтед, като по-силен отбор ще получат числена стойност от 1 до 13, докато Фулъм ще имат стойност от 14 до 20. При старт на срещата, генераторът започва да пуска случайни числа. Всяко едно число е точка за дадения отбор и първият отбор със сто точки е официален победител. Това е само пример, който да илюстрира цялата идея, но все пак трябва да имаме някаква представа как работи виртуалния спорт.

С това уточнение, нека видим и какви са пазарите за феновете? Ще открием, че до голяма степен се припокриват с някои от основните ставки в реалния спорт. Имаме на разположение пазари. Можем да избираме краен резултат, победител в полувреме (ако говорим за футбол), да комбинираме залози, разполагаме с двоен шанс и още много други. Логично е да открием, че някои от основните ставки не са налични. Има и разумно обяснение – все пак срещите са по няколко минути и това са най-добрите пазари за този вид спорт.

Защо са толкова кратки? След като говорим за спортни симулации и алтернативи на истински спорт, никой няма да има време да гледа една цяла среща от 90 минути или тенис мач в рамките на няколко часа. Предимството е, че всеки почитател може да изгледа един цял тур в същия период. В това отношение виртуалните спортове показват най-актуалните моменти от една среща. А и удоволствието не може да бъде подценяване, в последните години графиката при този спорт започна да се подобрява, поведението на самите играчи започна да прилича на реалното, но преди всичко ще напомним, че говорим за много по-различна среда.

Има и редица разумни причини в този случай, все пак се търси алтернатива, а не копие на реалните турнири. Симулациите могат и са една отделна спортна вселена. Поставянето на залог е практически същото като при реален спорт. Анализаторите посочват тази секция като перфектна за новите клиенти, които се опитват да уловят есенцията на спортните прогнози. Препоръката е винаги да се правят минимални залози и все пак играта трябва да остане разумна през цялото време.

Макар и самите виртуални спортове да се различават от оригиналните, нека не забравяме, че дори тук има равен шанс за успех и съответно неуспех. Следователно винаги фокусът трябва да е към забавлението.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза