Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Колко чанти трябва да има всяка жена в гардероба си?

От създаването си преди хилядолетия, до днес чантата е минала през безброй превъплъщения.

 

Във всякакви дизайни, размери, цветове и десени, тя е пълноправен господар на дамския гардероб. Колко чанти трябва да има всяка жена в гардероба си? Може би, най-правилният отговор дава репликата на Мечо Пух: колкото повече, толкова повече. Ето какво съветват стилистите да имате предвид относно нейно величество дамската чанта.

Колко чанти имате в гардероба си?

Дамските чанти са супер полезни. В тях място намира всичко, което ви е нужно - от телефон и ключове, до документи и портфейл. В този смисъл, са незаменими. С времето дамите попълват колекцията си чанти, като непрестанно прибавят нови модели - актуални за сезона, купени за специален повод или пък подходящи за нов любим аутфит. Да не забравяме и импулсивните покупки, които също обогатяват колекцията. Колко чанти имате в гардероба си? Със сигурност голяма част от тях са свързани със спомени и лични истории. Все пак, преглеждайте ги периодично и правете място за нови попълнения. Запълните ли мястото за чанти в гардероба - време е за ревизия. Старото прави място на новото! А добре запазените съкровища, които знаете, че няма да носите отново, продайте. Така ще си осигурите средства за нови класни чанти.

 

Как изглежда перфектната нова чанта?

Жените знаят най-добре, че любов от пръв поглед има и да - понякога тя е точно към чанта, намигнала ви от някоя витрина. Просто знаете, че е вашата. За какво да внимавате при избора? Няма универсални правила. Търсете модели, които отговарят на вашето усещане за стил и се съчетават добре с гардероба ви - те така или иначе са тези, които най-бързо ще си "познаете". Старайте се да избирате не само ежедневни или офис чанти, а и такива модели, които бихте могли да носите и при други поводи - официален, на среща с приятели, на бар, дори на разходка сред природата. За топлите летни месеци изберете актуални нови предложения, подходящи като цвят и дизайн. Съчетайте с подходящ ефирен тоалет и се чувствайте прекрасно. Много дами купуват поли на answear, където ще откриете и топове, рокли, сандали, слънчеви очила - и всичко, от което се нуждаете за съвършена лятна визия.

Какви чанти е задължително да имате в гардероба си?

Стилистите съветват всяка дама да има в гардероба си чанти, подходящи за всеки повод. Сред тях са ежедневните модели, с които всеки ден се чувствате удобно и елегантни и в офиса, и на среща с приятели. Съчетават се чудесно с модерни къси панталони, за които  актуални предложения можете да разгледате тук: https://answear.bg/k/tya/drehi/kasi-pantaloni.

Следва голямата чанта от "отворен" тип, в която спокойно можете да поберете своя таблет или лаптоп и документация или пък любима книга и козметичен несесер с гримове. Да не забравяме чантата среден размер, която е подходяща за моментите, когато предпочитате да имате достатъчно място за съхранение и удобно пренасяне, но не искате да носите обемна и тежка макси чанта за целта. Задължителна за гардероба е и чанта с дръжка през тялото. Тя ви дава свободата да вземете най-необходимото със себе си, като в същото време ръцете ви са изцяло свободни. На последно, но не по значение място, е нейно величество вечерната чанта - идеалното елегантно решение за специален повод и аутфит.

Когато допълвате колекцията си чанти, избирайте качествени предложения, подходящи за различни поводи и хармониращи на стила и гардероба ви. Изглеждайте и се чувствайте прекрасно всеки ден, дами! Колко чанти да имате в гардероба си? Колкото – толкова. За празник и делник.

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати