Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Кои са популярните видове спорт, на които се залага в Палмс Бет?

 

Замисляли ли сте се колко точно официални спортни дисциплини съществуват днес в световен мащаб? Според едно официално преброяване още от 2003 г., официалният брой е около 8000 и най-вероятно и в момента се повишават. Интересът е голям, а в секцията на palmsbet спорт ще открием богато портфолио от популярни спортни дисциплини, както и някои с особен успех сред феновете. Логично е, че нито един бранд няма  да инвестира толкова много в предоставянето на толкова много дисциплини и точно по тази причина основният фокус е върху спорта с аудитория.

Кои обаче са най-популярните дисциплини? Със сигурност ще открием, че един от най-гледаните спортове в света винаги ще бъде футболът. Има много причини, но след като почти няма да открием страна без официално първенство, изобщо не трябва да се изненадваме от позиционирате на първо място. Точно по тази причина ще открием, че секцията предлага всички вълнуващи клубни, национални турнири, както и футбол от Азия, Южна Америка и САЩ.

Макар и не всички първенства да са толкова известни, често откриваме, че феновете обръщат внимание и на тях. Разбира се, ако погледнете статистиката, вторият най-популярен спорт е крикетът в световен мащаб и неговият успех е свързан с факта, че се гледа най-много в Азия.

Разбира се, той не е толкова популярен в България, но ако погледнем статистиката, на второ място ще поставим тениса като спорт, който привлича родната аудитория. Феновете могат да открият почти всяка среща да идва с добри пазари, а и екипът зад този бранд обръща внимание и се стреми да предложи добри коефициенти за него. Ще открием, че всички големи турнири се следят с особен интерес и имат сериозна зрителска аудитория.

Баскетболът не може да се похвали с особени успехи на родна почва. Липсата на спонсори и самата поддръжка на отбори се оказва скъпа, което определено може да бъде забелязано. Въпреки това баскетболът е международен спорт и ще открием фенове, които следят с интерес американските срещи, както и европейската Шампионска лига. По традиция не трябва да забравяме, че Австралия също разполага с добра лига, но приоритет остават първите две. Някои от най-добрите пазари в тази посока ще са тези насочени към американската НБА.

Особено внимание ще открием при спортове като бокса и смесените бойни изкуства. Макар и те да не се случват толкова често, този оператор избира някои от най-важните срещи, особено след като спортният сезон стартира с някои много важни двубои, при това за титли в тежка категория. Коефициентите там са съобразени със самия спорт и могат да ни изненадат с впечатляващи емоции, а и не трябва да се изненадваме, че тук почитателите имат особен поглед. Ето защо някои от пазарите са за победа в конкретен рунд, победа по точки и други.

Волейболът също се нарежда сред популярните предложения. Юношите се представиха добре на последният активен турнир, а да не забравяме, че родните национали отдавна са повод за гордост. В това отношение брандът обръща внимание и на европейския клубен спорт. Самият спорт не се отразява от основните медии, но запалянковците откриват начини, с които да следят случващото се на терена.

Не на последно сред популярните спортове ще обърнем внимание на електронните такива, като те включват някои от познатите заглавия като CS:GO и Dota 2. Макар и това да е сравнително нова дисциплина на фона на всички останали – развитието се забелязва през последните 20 години – и все пак има достатъчно почитатели, които с удоволствие следят турнирите и сблъсъците между отборите, а те са много.

Брандът предлага и спортни джакпоти, работещи на принципа на прогресивните казино джакпоти. Нека обаче напомним, че този оператор отправя призив за отговорна и разумна игра, това е единственото изискване.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза