Меню

Избрани новини

Звездите

Каскада! Том Круз отново пострада по време на снимки (видео)

Актьорът продължава снимките на "Мисията невъзможна - 6"

Том Круз, който счупи глезен и почива седем седмици, се завръща в снимките на шестата част от шпионския франчайз "Мисията невъзможна". Изглежда обаче, той отново се е наранил по време на изпълнение на каскада.

Според TMZ, снимките са възобновени миналата седмица в Лондон, а Круз е трябвало да заснеме епизод, в който скача през прозореца. Източници на изданието твърдят, че актьорът се е подхлъзнал и се е контузил.

Не е ясно естеството на нараняванията на актьора, но репортери са видели как на следващия ден той пристигнал на снимачната площадка подпирайки се на патерици.

Припомнете си, че 55-годишният актьор се опитва да направи всичко сам, дори и най-рисковите каскади, без помощта на каскадьор. Наскоро той гневно отхвърля предложението да използван на въздушни възглавници и увери, че се показва във филма такъв какъвто е в действителност.

През август 2017 г. той сериозно пострада при опит да скочи от скеле на покрива на съседна къща за снимките на филма "Мисията невъзможна - 6". Актьорът не успя да се добере до парапета и почти се удари в стената на сградата, което му докара фрактура на глезена.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза