Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Какви са видовете плащания в онлайн казиното на WINBET?

Разнообразието от начини за плащания е важен фактор при хазартните оператори онлайн.

 

За потребителите е от съществена важност да могат лесно да правят своите депозити, а впоследствие - и да осъществяват теглене.

 

Поради това колкото по-гъвкав е даден игрален сайт в това отношение, толкова по-висока оценка и доверие би получил от потребителите на този тип услуга. 

 

В тази статия ще разгледаме какви видове плащания предлага в системата си водещият игрален сайт у нас - winbet.bg.

 

Методи за депозит в winbet.bg

 

WINBET предлага все повече методи за депозит на средства от страна на потребителите. В това число можем да посочим:

 

  • Банков трансфер - позволяващ максимален депозит от 100 000 лева, банковият трансфер може да бъде осъществен лесно и бързо, отнемайки между 1 и 10 работни дни. 

 

  • Кредитна/дебитна карта - вероятно най-предпочитан метод за депозит от страна на клиентите на хазартните оператори, тук можете да осъществите своите депозити чрез карти от типа на MasterCard, Visa и Maestro.

 

  • Apple Pay - WINBET вече предлага и възможност за депозит чрез финансовия инструмент Apple Pay. Ако имате Apple устройство, можете да заредите своя уолет и чрез него да осъществите депозита си.

 

  • A1 - абонатите на мобилния оператор A1 могат да се възползват и от тази опция, като телефонният ви номер ще се вземе автоматично от профила ви и ще бъде попълнен във формата за депозит. Впоследствие инвестираната сума ще бъде начислена към месечната ви фактура към A1. Имайте предвид, че максималната сума за депозит тук е по-ниска, сравнено с останалите - 100 лева. 

 

  • EasyPay - ако искате да направите депозит чрез услугата на EasyPay, това може да се случи по два различни начина. Единият от тях е чрез код за плащане, който ще получите след заявка за депозит. Другият вариант е чрез предоставяне на единен граждански номер (ЕГН) на каса на EasyPay.

 

  • ePay.bg - ако имате създаден профил в сайта на ePay.bg, можете да направите своя депозит и чрез тази услуга. Тук системата на WINBET ще ви пренасочи към сайта на ePay.bg, където след влизане в профила ви ще можете да завършите депозита си.

 

  • FastPay - посещавайки каса на FastPay, също можете да захраните своята сметка в WINBET. Достатъчно е да предоставите ЕГН-то, с което сте направили регистрацията си в сайта на оператора. 

 

  • Cashterminal - чрез физическите устройства на Cashterminal, разположени в цялата страна, също можете да депозирате средства в своя WINBET акаунт. Просто изберете иконката на игралния сайт, въведете своето ЕГН и поставете желаната сума в устройството.

 

  • Skrill - дигиталният портфейл Skrill също е наличен за осъществяване на депозит в WINBET. Стига да имате създаден профил в Skrill, можете да използвате средствата там, за да захраните своята сметка в най-популярния игрален сайт у нас. Използвайте имейл адреса, с който сте направили своя акаунт в Skrill. Системата ще ви пренасочи към дигиталния портфейл, където можете да завършите процеса по правене на депозит.

 

Теглене в WINBET

 

Същите методи за депозит са налични и при процес на теглене, изключвайки Apple Pay и A1. 

 

Процесът на теглене е лесен и надали ще ви затрудни, като е достатъчно да следвате инструкциите, изписани на екрана. В разумно време вашите средства ще бъдат при вас.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати