Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Как да се свържем с Уинбет?

 

 

WinBet е лицензиран организатор на хазартни игри, утвърдил се като един от лидерите сред онлайн букмейкърите в България. Платформата е надеждна и сигурна среда за забавления, която предоставя на своите клиенти много възможности за развлечения, чрез богатото си разнообразие от казино игри и спортни залози с атрактивни коефициенти. От компанията се стремят да задоволят всички изисквания на своите клиенти и да им предоставят възможността да играят и залагат безпроблемно навсякъде и по всяко време. С тази отговорна задача е натоварен екип от специалисти, които могат да бъдат потърсени при нужда от съвет или съдействие, относно различни въпроси, свързани с регистрацията или играта.

Кога ви препоръчваме да се свържете с WinBet?

Винаги, когато имате някакъв въпрос относно регистрацията в сайта или при верификацията на вашият акаунт, например когато той не е верифициран в рамките на 24 часа, след като сте изпратили необходимите документи.  С букмейкъра можете да се свържете и ако не разбирате някои от правилата на игрите или при грешно уреждане на залога в секцията за спортни залози или при каквито и да било технически проблеми с платформата или мобилната версия.

 

Как можете да се свържете с екипа на WinBet?

Букмейкърът се е погрижил да осигури на своите клиенти една безпроблемна игра, сигурност и навременна помощ при възникнали проблеми или въпроси. За връзка са предоставени няколко варианта, така че според нуждите и предпочитанията клиентите да получат бърз отговор. Ето и какви са начините за контакт с WinBet.

 

WinBet чат на живо

Тази връзка е много удобна за всички, които искат да получат навременна информация и отговор при възникнал въпрос или ситуация. Тя е много подходяща за клиентите, по време на регистрация и създаване на акаунт или при верификация. Формата за чат на живо можете да откриете в долния десен ъгъл на платформата.  Натискайки червеният бутон ще ви се появи прозорец, където можете да напишете своя въпрос. От там системата ви пренасочва към съответния служител, който може да ви даде най-точна информация по вашия казус. Отговор обикновено ще получите в рамките на 1 до 3 минути. И още нещо, което трябва да знаете е, че чатът на живо е достъпен за всички посетители на сайта, без значение дали са регистрирани или не.

WinBet връзка по телефона

Това е още един бърз начин за контакт с WinBet, който се предоставя денонощно и във всеки ден от седмицата. На телефона на букмейкъра (0700 50 800), са на разположение квалифицирани оператори, които ще вземат отношение по всеки ваш казус и ще намерят бързо решение на какъвто и да е възникнал проблем, бил той по време на играта или ако искате да теглите пари от сметката си. По телефона можете да зададете всякакви въпроси свързани с регистрацията в сайта или верификацията или да уточните начините за депозиране на пари.

WinBet връзка по имейл

Някои играчи предпочитат да се свържат със своя букмейкър по електронна поща чрез имейл. Това се прави в случаите, когато въпросът или ситуацията не са толкова спешни и не се налага бърза реакция или отговор от страна на оператора. Имейл можете да изпратите до  [email protected] , като ви препоръчваме да озаглавите писмото си, защото така то ще бъде препратено до член на екипа, компетентен именно по този въпрос и точно да опишете възникналия проблем. В рамките на 15 минути ще получите обратен отговор.

 

WinBet връзка чрез форма за контакт

В уебсайта на WinBet е вградена и връзка за директен контакт с екипа, през която можете да зададете своите въпроси. В полетата е нужно да попълните само своя имейл, да напишете съобщението си и да докажете, че не сте робот и да го изпратите. Отговорът ще бъде изпратен при първа възможност на посочената от вас електронна поща.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати