Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Как да печелим от онлайн залози?

Онлайн залаганията са изключително популярни по целия свят и броят на онлайн букмейкърите непрекъснато се увеличава.

 

Много потребители на сайтовете за залагания играят за забавление и не се притесняват прекалено много за печалби и загуби, но от друга страна, много залагащи се отнасят сериозно към своите залози.

Много е трудно да имате дългосрочна печалба чрез онлайн залагания и предвид постоянните промени, която се случват в спорта, никога нищо не е гаранция. Но ако искате да станете по-квалифицирани в спортните залагания, долупосочените пет съвета са чудесно място да започнете.

1. Фокусирайте се върху уменията, а не върху късмета

Казино игрите са безспорно забавни и ако играете онлайн слотове с големи джакпоти, разбира се има възможност да спечелите големи печалби, но в крайна сметка това не е най-добрият начин да печелите пари чрез сайтове за залагания, тъй като предимството на къщата е един от решаващите фактори.

Съществуват и редица пазари за спортни залагания, които са по-скоро основани на късмет, отколкото на умения – при тях трудно може да контролирате това, което може да спечелите.

 2. Трябва да познавате много добре спорта, на който ще залагате

Само защото при онлайн букмейкъри като alphawin има разнообразие от спортове, това не означава, че трябва да залагате на всички тях. Всъщност колкото повече можете да се съсредоточите върху даден спорт или дори една лига, толкова по-добре.

Много играчи залагат на големи събития в редица спортове, но напредналите играчи ще се насочат към само едно конкретно състезание.

 3. Търсете най-добрите коефициенти

Коефициентите са единственото нещо, което трябва да диктува дали да заложите на дадено събитие или не. Залагайте само тогава, когато наистина смятате, че получавате добра стойност. В различните сайтове за залагания може да има известна разлика между коефициентите. Ето защо е от решаващо значение да потърсите онлайн букмейкъри, които предлагат най-добри коефициенти.

 4. Бонуси и промоции

По-голямата част от онлайн букмейкърите предлагат оферти за залагания и безплатни промоции, от които потребителите могат да се възползват, и много от тях заслужават да бъдат разгледани.

Бонусите за нова регистрация например могат да бъдат много изгодни и често се предлагат под формата на безплатни залози като бонус при депозит. Бонусите за съществуващи клиенти също са отлични. Следете раздела за промоции на сайтовете за залагания, в които сте регистрирани, така ще знаете веднага, когато се появят нови бонуси.

5. Дисциплина

Дисциплината е много важна при онлайн залаганията. Ако продължите да печелите, не започвайте да увеличавате залозите. По същия начин, ако загубите няколко залога, не гонете тзагубите, като правите глупави залози.

Някои играчи обичат да следят всичките си залози чрез електронна таблица и това може да не е лоша идея, ако ще ви помогне да видите какво правите добре и къде може да грешите.

Задаването на бюджет  също е добра идея – препоръчително е вашите залози да са някъде между 1-3% от бюджета ви.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

livebetbg Сайтът bet365 предоставя богата селекция от продукти, които задоволяват различните предпочитания на любителите на хазартни игри в няколко направления ...
07.03.2022 17:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати