Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Как да изчислим общите разходи за паричен заем?

 

   Паричният заем е лесен начин да получите допълнителни пари. Банката не изисква да посочва за какво ще бъдат използвани средствата и няма да се намесва по никакъв начин в начина, по който се използват. Всеки, който планира да тегли заем, иска той да е възможно най-евтин. Когато разглеждаме банкови оферти, трябва да обърнем специално внимание на цената на заема. Съветваме ви какво да вземете предвид, за да изчислите общата сума за изплащане и вноската, която безопасно ще уредим при месечни ангажименти.

  Всички се чудят къде е най-добре да вземете пари в заем? И в този случай е невъзможно да се посочи ясно къде да се вземе паричен заем, тъй като ситуацията на всеки кредитополучател е различна. Евтини парични заеми могат да бъдат намерени в повечето банки.

Ниска печалба и паричен заем

  Ниското възнаграждение не трябва незабавно да изключва клиента от кандидатстване за паричен заем, но шансовете му да го получи всъщност са малки. Има неписано правило, че колкото по-високи са печалбите, толкова по-голям е шансът да получите заем. Така или иначе, преди да вземат окончателно решение, банките анализират много други фактори и може да се случи някой да спечели много и пак да му бъде отказано.

Калкулатор за парични заеми - как да го използвам?

  За да сравните различни банкови предложения и да изберете най-атрактивната оферта за нас, струва си да посегнете към калкулатор на парични заеми. Ако се чудите къде е най-евтиният паричен заем, калкулаторът ще ви покаже банката, която има такъв в офертата си. Калкулаторът за парични заеми ще изчисли не само вноските на всеки паричен заем, но и ще намери други, също толкова атрактивни оферти.

  Как да изчислим цената на заема? Използването на калкулатора е много просто и интуитивно. Всичко, което трябва да направите, е да въведете три параметъра:

  • сума на заема, която отговаря на вашите нужди и очаквания,
  • срок за изплащане на заема , съответстващ на вашите възможности за изплащане,
  • лихвен процент .

 

  Калкулаторът за парични заеми ще ви покаже всички най-евтини парични заеми за посочената сума и период на изплащане. Този инструмент определено ще ускори и улесни процеса на избор на най-добрия заем.

Източник: tvoiacredit.eu


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза