Меню

Избрани новини

Музика

Искрен. Кристиан Костов се завръща с история, която го доближава до дома (видео)

След като се насочи на Изток и като буря завладя музикалния свят в Китай, Кристиан Костов е готов за завръщане.

 

Този път дестинацията му е светът.

В пика на успеха си в Азия и заел заслужено място в Top 10 на класацията на Китай като изпълнител на един от най-стриймваните западни албуми на 2019 г. – единственият новобранец в компанията на звезди от Billboard Hot 100, Кристиан внезапно направи стъпка назад.

Смел ход, отказани перспективи, но искрен към себе си и жаждата си за растеж.

В търсене на начини да свърже страстите си към фотографията и разказването на музикални истории, младият артист изглежда е достигнал до заключението, което се превръща в лайт мотив на последния му сингъл “Honest”, който излиза днес от Анимато Мюзик/Universal Music Group.

Съчетавайки визуален и аудио разказ, Кристиан Костов е намерил своя начин за споделяне на преживявания, познати на всеки човек – мото, което винаги споделя чрез изкуството си: “Това, което искам да изпитват хората, когато слушат моята музика, е: “да, знам за какво говориш”. Сега обичам да говоря за неща, които всички знаем и разбираме. За мен така започва диалогът.”

“Honest” разказва история за предателство, чат връзка с неочакван обрат – героят не иска да бъде жертва. Написано в студените краища на Швеция, парчето звучи в темпо, екипирано за по-горещи точки на света. Отчетливи китари и неспиращи барабани задават тона на движението и става ясно – “Honest” не разказва за разбито сърце, неговият груув не може да го позволи.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза