Меню

Избрани новини

Музика

Балканска музика и кухня изпълват Орландовци през втория уикенд на април

От 11.04 до 14.04, парка „Братска Могила” в софийския квартал Орландовци

 

В продължение на четири дни, от 11.04 до 14.04, парка „Братска Могила” в софийския квартал Орландовци, ще се превърне в оживено празненство на балканската култура, храна и музика. Традиционният “TABIET” фестивал са добре дошли всички желаещи да се потопят в богатството на балканската и световната кухня. Ще има и много специализирани зони за атракции и отдих.

 

На сцената ще има изпълнения на живо от популярни изпълнители от България, Гърция и Сърбия, като на 11-ти април старт ще даде фолклорна вечер с участието на Ана-Мария и Злати Петров, заедно с духов оркестър “Закс”. На 12-ти април ще се качат на сцената популярният гръцки изпълнител Ангелос Марас и изгряващия гръцки талант  Фани. На 13-ти април гвоздей на програмата е Яни Янков една от най-нашумелите музикални звезди в тв формата “Zvezde Grande” Сърбия, фаворит на Цеца Величкович. Сръбската вечер продължава в компанията на музикален и шоу спектакъл на многократно награждаваните   трубачи “Guca” от град Гуча Сърбия . За финал на фестивала,  на сцената ще се качат любимия българският изпълнител Дичо и дует Expose.

 

Посетителите на “TABIET” ще имат възможността да се насладят, както на вкусна традициона Балканска кухня, така и на богато разнообразие на стрийт меню. Ще зарадваме и гостиет, които предпочитат здравословното хранене.

 

Луна прак за малки и големи ще радват посетителите на “TABIET” в четиридневния фестивал. Разнообразите включва  забавни атракциони, като  блъскащи се коли, батути, въртележки и други. Всеки ще има възможността да грабне микрофона и да участва в караоке парти, а за спортните натури от “TABIET” са подготвили приятелски турнири по различни активности, като надяждане с кюфтета, бира понг, игри на белот, табла,  шах и футбол. Има и нгради.

 

Богатата програма ще пренесе всички в света на балканското културно многообразие на стил и бит. Комбинацията от артистични, спортни и социални дейности ще насърчат любители на забавленията да се включат напълно в духа на фестивала и да получат заслужен отдих.

 

За повече информация последвайте страницата на събитието ТУК! 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Бай Гошо Това което пишете е пълна простотия!
10.04.2024 22:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати