Меню

Избрани новини

Музика

Напук на тенденцията Деси Слава пусна лятна балада! (видео)

Меломаните са възхитени

 

Напук на тенденцията през лятото изпълнителите да издават мощни денс хитове, Деси Слава реши да засвири на романтичната струна в сърцата на феновете и ги изненада в разтърсваща балада.

Все пак освен партита и танци, лятото носи и много любовни емоции, а понякога и разочарования.

Новият сингъл носи заглавието “Такъв е животът”, а видеото е на разположение в YouTube канала Desi Slava Official / DESS.

Музиката на песента е авторски труд на поп-фолк дивата и Деян Асенов, чието дело е и аранжиментът. Римите Деси Слава съчиняват заедно с Анастасия Мавродиева. Режисьор и оператор на видеоклипа е Виктор Милушев.

Веднага след представянето на песента меломаните изригнаха със стотици коментари, пълни с похвали за въздействащото изпълнение на попфолк звездата.

“Тази жена е докосната от Бога! Няма такъв глас, докосващ всяка частица на душата. Бъди благословена, Десислава!”, “Страхотна песен. Страхотна балада. Каквото и да кажем за Десислава е малко. Ангелският глас на България”, “Деси е глас, който въздейства, провокира и остава във времето…нежност и чувство има във всяка изпята дума”, “Когато Деси Слва запеее и Вселената слуша! Да, това си ти Деси – природно явление. Мелодията е добре позната -Елпида, но текста, изпят с чувство… това те отнася някъде там в някакво пространство, измерение. Браво и успех!”

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Desi Slava (@desislavaofficial)

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза