Меню

Избрани новини

Звездите

Йорданка Христова на 80! Срещала съм смъртта неведнъж, оцелях като по чудо!

На 21 ноември голямата звезда ще изнесе юбилеен концерт в НДК

 

Само няколко дни след 80-годишния си юбилей обичаната певица Йорданка Христова (80) разкри нечувани за живота си факти. Тя разголи душата си пред Мариан Станков – Мон Дьо и за първи път призна факти, които до този момент не е споменавала. 

 

Първо трябва да се отбележи, че за своите 80 години шармантната дама на родната музика изглежда прелестно свежа, като току що откъсната роза.

 

Тя разказа, че е преживяла не един кошмарен инцидент със самолет, в който по чудо оцелява. Но довери, че смъртта не я плаши – „всъщност не мисля за нея“… и добавя, че нейният баща е издъхнал в ръцете й, а това е достатъчно близка среща с онази с косата.

 

"Не се страхувам от смъртта, дори не мисля за нея. Понякога се случва. Татко издъхна в ръцете ми. Досега не съм се замисляла как изобщо го осъзнах това нещо. Не искам да мисля за това, знам, че ще дойде, както е писано така ще стане. По-тежка дума от "сбогом" няма… 

Имах самолетни инциденти, в които той ме е спасил. Навремето пътувахме със самолет от София до Горна Оряховица и е имало случаи, в които вятърът духа и това малко самолетче ще изхвърчи от пистата…“.

 

 

Освен това тя разкрива и своето виждане за изневярата и защо я прощава, както и за връзката си с Фидел Кастро. 

 

"Човек трябва да бъде истински, да не измени на себе си и това, което е бил. Важно е да бъдеш добър. Всички положителни емоции, които правят един човек добър, трябва да ги има. Трябва да бягаме от егото, защото пречи страшно много", казва тя в интервю за десетия сезон на Мон Дьо в сутрешния уикенд блок на NOVA. 

 

"От малка сама избирам тоалетите си. Рисувах ги и имах жени, които след това ги шиеха. Много малко конфекция нося, аз съм флексибъл в по отношение на музиката, и в ситуациите, това ми помага да оцелявам. Но в началото на моята кариера бях черно-бяла. Сега съм по-склонна…", допълва „годеницата на цяла Цуба“, както я наричат в райския остров. 

 

„Политика по принцип не я обичам и страня от нея. С Фидел Кастро се запознах при второто ми посещение в Куба. Бяха ни поканили на един бейзболен мач, видяхме се и се здрависахме. После още няколко пъти сме се срещали. Той е уникална личност - един от най-обичаните и в същото време един от най-мразените. Той е цар на пиара. С него никога не сме имали разговори за брак. 

Сега си давам сметка, че една изневяра, някаква случайна химия някъде, прощавам я задължително. Просто такъв е бил моментът, защото и на мен може да ми се случи. Когато не се отразява на връзката, която има стойност. Уважавам мъже, които съумяват да си разнообразяват живота и да имат прекрасни семейства. Моята баба казваше, че мъжете с възрастта имат нужда от свежа кръв. 

 

Бог е този, който ме центрира и дължа много неща.", откровена е талантливата ни певица, която на 10 септември навърши 80 години.

 

Певицата подготвя голям концерт в края на годината. На 21 ноември тя ще излезе на сцената за своето шоу „Йорданка Христова - Завинаги“. Билети за спектакъла в зала 1 на НДК вече се продават в мрежата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати