Меню

Избрани новини

Фен зона

Илиян на Гани пише втора книга за...

Бодибилдърът ще издаде новото четиво идната пролет

Амбициозният фитнес инструктор Илиян Найденов, гадже на моделката Джулиана Гани се труди вече четвърти месец върху втора книга.

Той планира да издаде новото си произведение през пролетта на 2020 година.

Тематиката на четивото естествено е свързано с неговата дейност и интереси - здравословен начин на живот, хранене, спорт и поддържане на тялото.

За да е научно издържано и достоверно съдържанието на книгата, фитнес инструкторът е потърсил съдействието на доктори и професори.

Ето какво написа Найденов за предстоящата книга в социалните мрежи: "Искам да ви споделя големия си ентусиазъм, с които пиша следващата си авторска книга. Не мога да повярвам, че вече четири месеца анализирам, пиша и събирам информация, а остава толкова много за написване. Книгата ще бъде издадена през 2020 г и планирам да бъде не само любима на всички жени, но и да надскочи успехите на Детокс 2.0! Знам, звучи доста нескромно, но наистина съм много положително настроен! Ще ви издам една малка тайна и тя е, че тематиката на книгата е пряко обвързана с медицината, а много от вас знаят, че това е моята голяма страст! Благодаря на всички професори и доктори, които решиха да ми съдействат за написването на й. Техните имена ще бъдат вписани в нея със специални благодарности!".

Самият Илиян е лицензиран през 2014 г от НСА, където е издържал изпити по анатомия и спортна медицина с пълно 6. 

Новата книга няма да бъде само за хранителни режими, а ще е базирана на медицински факти, изследвания и много подбрани от фитнес инструктора съвети.

Найденов обещава това да е едно уникално четиво, което ще помогне за здравето и визията на жените, давайки им пълна информация и отговори на много въпроси.

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати