Меню

Избрани новини

Звездите

Гришо проговори за самотата и липсата на любов!

Когато се събере с родителите си изключва телефоните и отдава вниманието си на тях

Григор Димитров е сам и няма жена в живота си. Тенис звездата за първи път проговори за връзката си с певицата Никол Шерцингер. Двамата се разделиха окончателно в началото на годината, след като слухове, които те досега не коментираха, ги разделяха и събираха периодично.

 

Сега Димитров потвърди, че е напълно свободен и в момента въобще не му е любов. Фокусиран само върху кариерата си първата ни тенис ракета споделя:


Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде. За момента нямам половинка. Искам да бъда баща, защо не? Но, ако годините продължават като тази, ще ми е малко трудно. Аз самият не знам къде искам да живея в момента...“, отговаря на въпрос хасковлията и продължава: „Един ден искам да науча децата си на работа, на дисциплина и да бъдат себе си”.


Григор и доста по-възрастната от него Никол Шерцингер се разделиха окончателно през 2019 година. Преди това няколко пъти медиите ги разделяха, но така и не стана ясно какво точно сложи край на тригодишната им връзка. Твърде вероятно е просто да са приключили отношенията си заради претоварени графици и невъзможността да живеят заедно.През последните месеци името на тенисистът беше свързвано с тези на много знайни и незнайни хубавици, но се оказа, че няма на този етап любовта минава на заден план за него и той изцяло се посвещава на кариерата си.

Припомнете си, че няколко известни българки решиха да си направят Пи Ар на негов гръб, пускайки в интернет пространството слухове, че имат тайна връзка със спортиста. Сред тях са Михаела Филева и Николета Лозанова, както и някой не чак толкова известни.


На Гришо обаче не му липсват българските жени - най-много му липсва българската храна. И по-точно „пържолите на мама”.


Призивът „Мачкай, Гришо!” е високо ценен знак на подкрепата на феновете: „Понякога ми става много приятно да го чуя, особено когато съм на другата част на света”, откровеничи Димитров.


Българин съм и винаги съм играл за България. В България се чувствам специално, въздухът е различен. Искам да се прибирам по-често, но програмата ми не го позволява”, споделя той.

Въпреки това, тенисистът намира време за родителите си. И винаги се старае да отдели няколко дни за тях, за да прекарат малко време заедно.


Тази година, както вече ви разказахме в LifeOnline.bg, той заведе семейството си на почивка в Исландия. А Димитров изключи телефоните си и се посвети изцяло на близките си хора.


„Всяка година гледаме да си направим почивка само ние тримата, да прекараме време заедно, тъй като програмата ми е много натоварена. Искахме да прекараме малко време в различни приключения. Когато сме заедно си говорим за нещата, които сме пропуснали. Споделям с тях, но те понякога се въздържат от съвети. Гледам да взема нещо от тях, те са ми дали толкова много. Повече ги наблюдавам, отколкото да искам съвети”, разказва семейните си отношения спортната звезда.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) наНое 5, 2019 в 8:24 PST

Григор Димитров
 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза