Меню

Избрани новини

Риалити

Трима варненци и една пазарджиклийка на финала на "Гласът на България"

Във вечерта на 9-ти юни приключва музикалното риалити и един от четиримата финалисти ще грабне 50 хиляди лева и запис на песен в студио

Грандиозния финал на "Гласът на България 2019" откриха четиримата финалисти в предаването - Тино, Ива, Атанас и Надежда със съвместно изпълнение на хита на Imagine Dragons "Thunder"с  аражимент, създаден специално за тях.

Тази вечер само един от тях ще се окичи с шампионската корона и ще грабне наградата от 50 хиляди лева.

Четиримата ще имат по две изпълнения - солово - това, с което се явиха в кастингите на тъмно, но с рзличен аранжимент и дуетно с партньор по избор на треньора.

Четиримата ментори - Лечев, Графа, Камелия и Михаела Филева също тръпнат от вълнение и желание именно техният кандидат за слава да спечели.

Първа на сцената във вечерта на фамозния финал излезе Ива Георгиева от Варна.

Тя изпя парчето "How deep is your love" на Калвин Харис и Disciples.

Когато Ива изпя „How deep is your love“ в Кастингите на тъмно, тя плени всички треньори и имаше невероятната възможност да избере точно с кой отбор да започне приключението й в Гласът. Днес тя е финалист в Отбор Лечев.

Ива работи като певица в Дубай, но мечтата й е да се реализира като такава и в България и гласът й да бъде разпознаваем за слушателите.

Втори се появи Кирил ХаджиевТино от Варна, от Отбора на Камелия, с парчето от кастингите на тъмно "Sweet dreams" на Eurythmics.

Уникалният му тембър кореспондира чудесно с визията и цялостното му сценично поведение. Журито му пожела, независимо от изхода на шоуто, с този тембър и визия задължително да запише песен и да продължи да се занимава с музика и занапред.

Атанас Кателиев също от Варна, който впечатли журито на кастингите на тъмно със запомнящият се глас и парче на Стиви Уондър, излезе трети с нов аранжимент на песента. Тази вечер той е финалист от Отбора на Графа.

Надежда Александрова на 16 години, която още е ученичка в родния си Пазарджик излезе последна на сцената във финалната вечер като представителка на Отбора на Михаела Филева.

Малката Надежда има уникален глас и безграничен талант въпреки крехката си възраст и изпя изключително емоционално и впечатляващо "Wicked Game", под акомпанимента на арфа.

Можете да гласувате на номер 16700 с името на вашия фаворит на латиница.

Вечерта продължава с дуетните изпълнения на четиримата финалисти.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати