Меню

Избрани новини

Звездите

Фалит? Марая Кери „скъса джоба“ и започна да пести (снимки)

Сменя скъпото си имение за три пъти по-малък имот

Марая Кери се премести в нов имот в Бевърли Хилс, който ще й струва 35 000 долара на месец. Daily Mail посочва, че певицата значително цели да намали разходите и минала спестовен режим. За сравнение за старото си имение, в което живееше тя плащаше 100 хиляди долара месечно.

Интересното, е че собственици на новия дом на понапълнялата Кери са кралското семейство на Саудитска Арабия.

Имението е проектирано в средиземноморски стил. Разполага с осем спални и бани, извита галерия на първия етаж и двуетажно фоайе с широко стълбище. Терасата на покрива гледа към Лос Анджелис. 

ВИЖТЕ КЪЩАТА НА МАРАЯ КЕРИ В ГАЛЕРИЯТА

Марая Кери

Интериорът на къщата е проектиран в светли цветове с нюанси на бежово. Камини са инсталирани в две огромни зали за прием, трета е инсталирана в библиотеката.

Къщата с площ от 960 квадратни метра е заобиколена от добре оформени тревни площи. Имотът разполага с плувен басейн и СПА зона.

Марая Кери ще живее с децата в къщата, която преди това бе заета от певицата Ники Минаж. За тях също има осигурен пълен пакет развлечения: домашно кино, зона за игри с билярдна маса, боулинг с две платна и тенис корт.

Предходната къща на певицата беше с почти два пъти по-голяма квадратура и три пъти по-скъпа. Позабравената Кери обитаваше имота заедно с партньора си Джеймс Пакър с когото официално се раздели през октомври миналата година.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати