Меню

Избрани новини

Звездите

Евентуален развод с Бионсе ще струва поне 30 милиона на Джей Зи!

Разкрити са подробности от брачния договор на семейство Картър

 

Джей Зи и Бионсе са заедно повече от петнадесет години, което по холивудски стандарти изглежда цяла вечност. Двойката се грижи с много любов и за трите си деца - 8-годишната Блу Айви и 2-годишните близнаци Сър и Руми.

Любовта им многократно е била подлагана на изпитания - слухове за изневери, абортът, който Бионсе преживя през 2010 и др. Въпреки това обаче двойката все още е считана за една от най-образцовите в света на шоубизнеса.

Темата около развод на двойката може и скоро отново да се появи на дневен ред след като тези дни плъзнаха пикантни подробности от брачния им договор.

Според споразумението, при развод, Джей Зи е длъжен да плати на Бионсе 5 милиона долара за всяко дете, родено по време на брака им.

В случай на развод пък самата Бионсе ще получи обезщетение от 1 милион долара за всяка година брак. Което прави най-малко 30 млн. долара

"Безспорно, приоритет за звездните съпрузи са щастието и благополучието на техните общи деца, независимо какво се случва помежду им", разкрива източник на изданията отвъд Океана, пише ПИК.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати