Меню

Избрани новини

Звездите

Вуду вешица! Колежка на Бионсе: „Тя се занимава с черни магии!“

Поискала е ограничителна заповед

Бивша барабанистка се жалва от Бионсе, като я обвинява, че практикува "екстремни магии", за да наблюдава и контролира нейните финансите, съобщава БГНЕС.

Кимбърли Томпсън твърди, че е работила като барабанист в групата на звездата в продължение на 7 години.

Тя иска от съда ограничителна заповед срещу певицата.

Според нея, по някаква причин,а Бионсе е подела кампания на тормоз срещу нея, която включва "екстремно магьосничество, черна магия" и "магически заклинания за сексуално насилие".

Американтата твърди също, че певицата е убила котето си. Томпсън смята, че Бионсе записва телефонните ѝ разговори и контролира финансите ѝ.

Не е ясно защо жената вярва, че певицата прави всичко това по отношение на нея. Тя действително някога е свирила на ударни инструменти заедно с Бионсе в нейна дамска група.

Кимбърли има издадени няколко солови албума и е свирила с The 8G Band.

Искането й за временна ограничителна заповед по отношение на Бионсе беше отхвърлено от съдия, най-вероятно поради неоснователните твърдения за магьосничество.

Името на съпругът на Бионсе Джей Зи, често е замесвано в конспиративни теории, според които той членува в сатанистка секта с огромно влияние. Други твърдят, че той е илюминат, а трети го спрягат за таен посланик на сциентоложката църква.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза