Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Елза Парини: „Добре съм! Тази черна мамба не е толкова опасна“ (снимки)

Варненката успокои разтревожените си приятели, след като се разчу че е ухапана от змия

Най-популярният травестит у нас Елза Парини побърза да успокои своите приятели и почитатели, след като вчера в Агенция ПИК бе публикувана информация с провокативното заглавие: Черна мамба захапа Елза Парини! Варненската кокона още диша, но положението е тежко!

„Всичко е наред! Черната мамба от статията не е змия, а горещ бразилски танцьор, който се включва в моите партита. Марко е толкова надарен, че решихме да го кръстим Черната мамба, но не е толкова опасен колкото самото влечуго.“, обяснява ексклузивното и шокиращо заглавие топ травестита.

Елза Парини в компанията на Марко и негов колега

„Обадиха ми се много притеснени приятели, които са видели само заглавието, и побързаха да се осведомят как съм. Нормално е да си помислят, че може да срещна отровна змия, понеже знаят, че често ходя в екзотични страни.“, добавя варненската кокона.

„Сега обаче докарах екзотиката у нас и с този чернокож жребец ще забавляваме няколко отбрани заведения по Черноморието.“, казва още Елза.

Марко бил истински надарен представител на своята раса

През последния месец усилено върви клюка, че главния редактор на LifeOnline.bg толкова е "лапнала" по чернокожия жребец, който е професионален танцьро, че се е наела да му осигури участия в своите партита и други странични ангажименти.

Говори се, че Марко бил истински надарен представител на своята раса и гей клубовете по морето се избивали да го наемат за шоута, на които показвал повече, отколкото по обикновените заведения.

Освен това, мадам Парини направо се носела на крилете на любовта и не искала и да чуе за расовите предразсъдъци, които все още се таят в българската психика.

Елза е договорила изяви на Марко в единствените микс клубове във Варна, Слънчев Бряг и Бургас, а есента смята да го доведе и в столицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати