Меню

Избрани новини

Клюкарник

Диляна Попова за голямата си любов: „Раздялата беше много тежка“ (видео)

Америка била нейната терапия след драмата

 

Моделът и актриса Диляна Попова (40) проговори за един от най-тежките периоди в живота си, а именно раздялата с една от големите си любови.

 

Става въпрос за приключването на връзката й с певеца и бивш вокалист на група Д-2 - Дичо (48).

 

Още преди да срещне в живота си Асен Блатечки (50), красавицата от Гулянци изживява бурна любов с музиканта, но след като дълги години живеят заедно и кроят планове за бъдещето си, двамата късат. Терапията на раздялата им за нея се оказва Америка."Щатите е един от най-любимите периоди в моя живот. Там навърших 25 години и празнувах рождения си ден. Заминах с моя приятелка, която отиде на студентска бригада.

Тогава имах още връзка с Дичо. В този период се разделихме и аз много трудно го преживях", връща лентата Диляна в "На кафе".

 

 

С голямата си любов Дичо

 

"Трябваше да заминем с моята приятелка, която също по това време се раздели с гаджето си, но не си спомням защо не го направих и заминах на по-късен етап. Наш общ познат ми изпрати покана и заминах, като с нея останахме там два месеца.

 

Преди това си продадох колата и с парите, които взех си наехме апартамент, а тя спря да работи на студентската бригада", разказва още моделът и заключава, "Различно се страда в Щатите и някак хубаво. Много бързо мина тази депресия!"

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати