Меню

Избрани новини

Звездите

Божидар Искренов – Гибона вдига сватба в Колумбия

Любимецът на футболните фенове омъжва дъщеря си

Едно от най-радостните събития в живота очаква Божидар Искренов. Бившият легендарен футболист, наричан с обич от феновете Радостта на народа, омъжва дъщеря си Настася в Колумбия. 

Гибона отдавна разкри за предстоящото радостно събитие. Пред “Витоша Нюз” Искренов съобщи за кога е насрочена сватбата – 18 август в Меделин. Избраникът на сърцето на Настася е американец и се казва Джонатан.

Тържественото събитие ще се проведе в огромно имение, хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Иначе младото семейство ще живее в Далас, Тексас (САЩ).

Настася е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка.

Джонатан е 30-годишен, мениджър е в една от най-големите компании в САЩ. Баща му пък е известен учен, офтамолог, считан е за истинско светило в медицината, съобщава ПИК.

Настася и Джонатан / снимка Фейсбук

“Ще пътувам за Колумбия сигурно в средата на август. Вълнувам се, разбира се. Гордея се с дъщеря си. Бъдещият ми зет Джонатан е изключително свястно и симпатично момче. Желая им само да са здрави и много щастливи. Попътен вятър в семейния живот”, пожела на младите Божидар Искренов.

Радостта на народа има и син – Георги, от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в САЩ – във Вирджиния, национал е на България по хокей на лед.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати