Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Блага вест! Изненадващо Гери Дончева съобщи, че е станала майка!

Мария Магдалена поела първи глътки въздух на 16 юли

 

Тв водещата и специалист по връзките с обществеността Гери Дончева изненада всички потребители на социалните мрежи, след като преди минути съобщи радостната новина, че е станала майка на здраво момиченце, въпреки нетърпението на малката принцеса да излезе на бял свят.

 

Тази малка госпожица е нашето ГОЛЯМО чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 грама, в 01:44 часа на 16 юли, 2022.

Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”.

Аплодисментите са за:

1. Нашата фея-бременност - д-р Петра Македонова и екипа на клиника Адела,

2. Моята зълва - д-р Мария Янкова и екипа на клиника O.S.C.A.R. за следенето на всеки един детайл от моята бременност,

3. Нашата вълшебница - д-р Мажена Панова, за перфектното естествено раждане, което осъществи с нейния екип, благодарение на което нямам нито 1 шев и никакви поражения по тялото!

Благодарско и на акушерка Ева Белишка, както и на целия екип на 1 АГ болница “Света София” за грижите, които положиха за мен и Маги докато бяхме “отседнали” не съвсем за кратко в болницата!

4. И не на последно място благодаря на моя свекър д-р Методи Янков за организацията!

Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои“, пише Дончева, давайки подробности до най-малкия за бременността си, която протече при изключителна секретност.

 

Екипът на LifeOnline.bg поздравява младите родители и им пожелава много щастливи моменти заедно!


 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза