Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бизнес нюх води братя Аргирови на лов за тузарски имоти в Банкя

Изпълнителите отдавна са бранша

 

На лов за имоти в Банкя са тръгнали братя Аргирови. Най-известните близнаци у нас активно ходели на огледи по къщи, защото обмисляли да напуснат столицата.

В Банкя им се струвало по-спокойно, с по-чист въздух и по-зелено – точно като в Норвегия, където дълги години Светослав Аргиров живя. Освен това щели да бъдат съседи на премиера Бойко Борисов и други известни личности, също избрали спокойствието и тишината на малкото градче пред лудницата в София.

 

За секссимволите от 80-те откриването на подходящи къщи няма да е трудно, защото и двамата са в бизнеса с недвижими имоти от години. Аргирови открай време проявяват здрав бизнес нюх.

Още когато заработват наистина много големи пари за България, ги инвестират разумно в жилища. Не харчат като луди по светлия социалистически маниер на повечето от колегите им.

 

Когато слязоха от сцената, а Светослав емигрира в Норвегия, Благовест основа своя кантора и стана брокер на имоти. Покрай кризата през 2008 г. едва се размина с фалита, но сега търговията му цъфтяла.

Единственото изискване на братята било къщите, които ще вземат в Банкя, да са една до друга или на съвсем малко разстояние, защото искали да са близо, да си помагат и да си ходят на гости, пише ПИК.

 

Само преди няколко месеца братя Аргирови обявиха, че се връщат триумфално на сцената и вече няма да лежат само на стари лаври. След тоталния им хит „Гот е“ от миналия век подготвяли нови парчета, но по-любопитното е, че въпреки дългогодишния им опит в музикалния бранш са избрали за свой продуцент рапъра Криско, който е на възрастта на техните синове.

Габровецът е техен мениджър и следователно ще прибира солиден процент от хонорарите им след всяко тяхно участие.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати