Меню

Избрани новини

Звездите

Бионсе в ужас – близнаците й се родиха болни

Снимка: Инстаграм

Медии излязоха с новината за усложнения с бебетата на семейство Картър

В началото на седмицата медиите гръмнаха с новината, че певицата Бионсе най-накрая е родила близнаци на съпруга си Джей Зи. Вече десет дни около раждането няма никаква официална информация, дори не е 100% ясен полът на новите членове на семейството.

Таблоидите се надпреварват с версии за състоянието на наследниците на Бионсе и Джей Зи и според някои, явно децата страдат от усложнение.

Бионсе
Източник, близък до звездите разказал пред журналист на TMZ, че в момента бебетата са в болнично помещение със специално оборудване, където са изложени под лампи на фототерапия.

Обикновено такова приспособление се използва в случаите, когато децата се родят с жълтеница. Такива са случаите при около 70 процента от новородените.

По принцип до три седмици децата с жълтеница придобиват розов цвят на кожата. Смята се, че именно здравословното състояние на бебетата не е позволило на мисис Картър да се похвали в социалните мрежи.

Звездата имаше чудесна бременност и показваше порасналото си коремче на светски събития и фотосесии. Тя и Джей Зи не са коментирали състоянието на децата. Лекарите, които ги лекуват също не обявяват нищо.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати