Меню

Избрани новини

Звездите

Бионсе в ужас – близнаците й се родиха болни

Снимка: Инстаграм

Медии излязоха с новината за усложнения с бебетата на семейство Картър

В началото на седмицата медиите гръмнаха с новината, че певицата Бионсе най-накрая е родила близнаци на съпруга си Джей Зи. Вече десет дни около раждането няма никаква официална информация, дори не е 100% ясен полът на новите членове на семейството.

Таблоидите се надпреварват с версии за състоянието на наследниците на Бионсе и Джей Зи и според някои, явно децата страдат от усложнение.

Бионсе
Източник, близък до звездите разказал пред журналист на TMZ, че в момента бебетата са в болнично помещение със специално оборудване, където са изложени под лампи на фототерапия.

Обикновено такова приспособление се използва в случаите, когато децата се родят с жълтеница. Такива са случаите при около 70 процента от новородените.

По принцип до три седмици децата с жълтеница придобиват розов цвят на кожата. Смята се, че именно здравословното състояние на бебетата не е позволило на мисис Картър да се похвали в социалните мрежи.

Звездата имаше чудесна бременност и показваше порасналото си коремче на светски събития и фотосесии. Тя и Джей Зи не са коментирали състоянието на децата. Лекарите, които ги лекуват също не обявяват нищо.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати